Over Miekz Blog


Dit blog is begon onder de naam 21 dagen uitdaging (21 dagen lang elke dag je huis schoonmaken!) uiteindelijk begon ik over veel meer dan schoonmaken te bloggen. Omdat schoonmaken zeer zeker geen hobby van mij is! Je vindt hier lekkere (makkelijke) recepten, beauty tips, kortingsacties, win acties, nagellak swatches en uiteraard nail-art tutorials! Maar ook komen er reviews, gast-blogartikelen en nog veel meer voorbij.

Ik (Mieke) ben al van jongs af aan verslaafd aan nagellak en een aantal jaren later kwam daar als hobby sieraden maken bij. Deze kan je vinden op Jewels from Above. Ik ben met beide erg graag bezig en natuurlijk mag ik bloggen ook  niet vergeten om te vermelden in het lijstje van dingen die ik graag doe. Ik hoop de komende tijd erg veel tijd in mijn blog te kunnen steken en hoop hierdoor meer mensen te kunnen bereiken!

Ik volg op dit moment een opleiding voor allround nagelstyliste en kan hier erg veel creativiteit in kwijt en vind het heerlijk om mensen blij naar huis te zien gaan met mooie nagels.

Mocht je contact met mij willen opnemen voor een leuke actie, product review of vragen dan kan dat via e-mail:

info[@]miekzblog.nl