zaterdag 9 maart 2013

Model gezocht

Hi allemaal,

Het is alweer een tijdje terug maar nu toch weer even een post. Ik wil wel beloven dat ik vaker zal bloggen maar ik vergeet het gewoon steeds... Gaatje in mn hoofd denk ik.

Ik ben zoals jullie misschien wel weten ondertussen geslaagd voor mijn acryl diploma. En ik ben nog aan het wachten totdat ik een datum heb om mijn gel examen te kunnen doen. In de tussentijd ben ik bezig om klanten te werven maar ook om mijn skills te verbeteren en op pijl te houden.

Nu wil ik mijn blog ook soms gaan gebruiken voor het zoeken naar modellen. Ideaal als je bijv. iets minder hebt te besteden, als je gewoon een keer een set kunstnagels wilt proberen of als je mij gewoon de gelegenheid gunt om te oefenen haha!

Anyway kijk even naar onderstaande foto, dat zegt denk ik op dit moment voldoende toch?! Wie o wie?? Ik wil dit ontwerp zo graag een keertje proberen! En daar heb ik jullie hulp bij nodig! Zouden jullie dit willen delen op Twitter en FB? Alvast heeeel erg bedankt. En mocht jij mijn model willen zijn dan mag je een berichtje achterlaten dan neem ik contact met je op.
Liefs Mieke

En wie weet tot snel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten