woensdag 14 november 2012

Nagel update!


Lang lang geleden was er eens een jongedame die graag verhaaltjes op haar blog schreef, schoonmaken, sieraden, collages, nail-art en nog veel meer. Niets was haar eigenlijk te gek... totdat ze het toch wel erg druk kreeg met werken en nog een shitload aan andere dingen... Oh oeps ik ben die jongedame zelf.

Het is een behoorlijke tijd geleden dat ik bezig ben geweest met mijn blog maar ik heb een update!
Ik ben afgelopen zaterdag geslaagd voor mijn diploma Nagelstyliste Acryl *very happy* en ben superdruk geweest met heel veel oefenen maar dat heeft baat gehad.

Ik ga in februari mee doen met een wedstrijd en daar ben ik ook al druk mee bezig, lekker de tijd nemen om mij voor te bereiden. Hieronder kan je zien waar ik mij mee bezig heb gehouden
Hopelijk weer tot snel ;-)

Liefs Mieke

1 opmerking:

  1. Hey Mieke, ik zat ff je twitter account te bekijken en zag dat je weer wat had geblogt leuk dat je geslaagd bent en van harte gefeliciteerd!! Mooie nagels heb je al gemaakt!! Succes met de wedstrijd...groetjes Annekuhhh

    BeantwoordenVerwijderen