dinsdag 3 juli 2012

Tweede les: French Manicure

Omdat ik helemaal in-to de nagelstyling ben wil ik jullie graag veel vertellen over mn opleiding! Afgelopen les werd de french manicure behandeld, vooral het oefenen van de smileline. Het was toch wel behoorlijk moeilijk, maar ik heb ondertussen thuis ook al flink geoefend en het gaat steeds beter!

Hieronder een aantal foto's die ik heb genomen tijdens de les.


De kleine nagels van mijn vriendin Daisy voordat we aan de behandeling begonnen.


Tips geplakt.


Tips geknipt en geblend.


Woei de smileline van de pink is strak! Alleen jammer dat ie beetje scheef is!


Het eind resultaat!!!


Mooie nageltjes, met hier en daar schoonheidsfoutjes haha.

As. zaterdag wordt tijdens de les het werken met sjablonen behandeld. Ben erg benieuwd hoe dat uitpakt! 

Tot snel! 

Liefs MiekeGeen opmerkingen:

Een reactie posten