zondag 8 april 2012

Nail-Art Roze Bling French Manicure TutorialEindelijk weer een blog online!! Heeft een tijdje geduurd, mijn excuses hiervoor! 
We gaan deze keer een french manicure doen met roze steentjes, glitters en een fimo bloemetje. 
Nodig: Top/basecoat, witte nagellak, glitterlakje, losse glitters, steentjes en een waaierpenseeltje. Het fimo bloemetje dat ik heb gebruikt staat helaas niet op de foto.Begin met een basecoat en maak met de witte lak een witte rand op je nagels. Het hoeft niet erg precies te zijn want er gaan toch glitters overheen.


Met topcoat lak je het witte lakrandje, strooi een laagje glitter over je nagel heen. Je kan dit het beste doen met een krant of vel papier als werkplaats. Zo vang je de glitters op en kan je alles makkelijk opruimen (en alle vrijheid om lekker te kliederen!)


Met het waaierpenseel veeg je de overtollige glittertjes weg. 


Het fimo bloemetje 'plak' je vast door een klein beetje topcoat op je nagel te doen, vervolgens plak je daar het bloemetje op. 


Ook de steentjes plak je vast met topcoat, de steentjes kan je oppakken met een prikkertje waar je een beetje topcoat op het puntje doet. Vervolgens kan je hiermee een steentje laten kleven aan het prikkertje en aanbrengen op de nagel.


Breng nu een laagje glitternagellak aan op de glitters. Even laten drogen, een laagje topcoat en klaar!!


Een vrolijk bling design, speciaal omdat het lente is! Ik hoop dat jullie het een leuk design vinden en mochten  jullie een idee hebben voor de volgende nail-art dan hoor ik het graag!

Tot snel ;-)

Liefs Mieke

2 opmerkingen: