zaterdag 14 april 2012

Een Mieke Update

Deze keer geen nail-art tutorial, geen nagellak swatch, geen fashionlook en ook niets over make-up. We gaan het gezellig hebben over mij hihi. Ik ben de laatste tijd helaas niet in de gelegenheid geweest om te bloggen. Ik heb helaas een aandoening aan mn rug/nek/schouders en dit vreet nogal wat energie en daarnaast ook omdat ik een nieuwe baan heb gevonden...
Ik werkte eerst bij een afvalverwerkingsbedrijf op de afdeling Publieksinformatie (oftewel klant contact center) had het hier wel naar mijn zin, maar als oproepkracht met teruglopende uren en stabiele vaste lasten was ik helaas genoodzaakt om iets anders te zoeken.
Via het uitzendbureau werk ik nu als adm. medewerkster op de afdeling planning/logistiek bij een transportbedrijf. Ik voel me er niet helemaal op mijn plek, werk behoorlijk wat uurtjes in de week (gemiddeld 44u) en hierdoor blijft er geen tijd over om nog lekker uitgebreid te bloggen. Erg jammer maar ja de rekeningen betalen is ook erg belangrijk, helaas heb ik mijn vrije tijd heel erg nodig om bij te komen!

Ik ben de afgelopen tijd ook bezig geweest met iets anders, namelijk.... een opleiding zoeken. Nu zal het jullie misschien niet zo heel erg verbazen, maar ik wil graag nagelstyliste worden! Dit is iets wat al door mijn hoofd spookt als pubermeisje en ik heb er goed over nagedacht... En ik kan zeggen: het lijkt me heerlijk de hele dag bezig te zijn met nagels! Ik heb flink wat rondgekeken en heb afgelopen woensdag mijn eerste kennismakingsgesprek gehad bij Angela's Naildesign dat was echt super! Het was en supergezellig en meteen ook super leerzaam. Maandag ga ik langs bij een andere salon om daar kennis te maken, maar ik moet stiekem bekennen dat mijn voorkeur al bij Angela ligt.

Ik wil gaan voor een allround opleiding dus voor het zetten van acryl en gel kunstnagels en natuurlijk nail-art. Ik kwam via via op de site van Angela en daar zag ik dat ze gewoon NK nail-art kampioene is, dat vind ik toch wel heeeel erg interessant! Op haar site heeft ze ook een step by step tutorial voor een acryl nagel met roze glitter tip en roosjes!

Made by Angela Haenen

Ik kan haast niet wachten om te beginnen maar het duurt nog even, ik wil starten in Juli/Augustus dan is het ook wat rustiger op mn werk en dan kan ik mij helemaal focussen op de opleiding.

Ik wil nog geen beloftes maken maar misschien dat ik morgen een nail-art tutorial online kan zetten ;-)

Veel liefs Mieke

2 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig verhaal!!
  En ik heb er net als reuze zin in en ik weet zeker dat jij een succes gaat worden!! ;-)
  xxx
  Angela Haenen - Angela's NailDesign

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi verhaal ! en succes!
  ik volg je trouwens via bloglovin, volg je me terug? xx

  BeantwoordenVerwijderen