donderdag 8 maart 2012

Twinkle with: Wink Wink Twinkle

Als je mij ergens blij mee kunt maken dan zijn het wel nagellakjes met een bepaalde speciale 'twist'. Crème lakjes kan ik op zijn tijd wel waarderen, maar oh wat kun je mij blij maken met een speciaal lakje.
Ook dit lakje kan ik dan ook zeker waarderen! Vooral nu het weer lente gaat worden vind ik knallende kleuren steeds leuker worden, laat ik jullie voorstellen aan Wink Wink Twinkle van Color Club.

Vorig jaar presenteerde Color Club de Starry Temptress collectie met hierin vijf neonkleurige lakjes en een topcoat:
  • Ultra Astral - Fuchsia roze neon nagellak met holografische glitters
  • Space Case - Neon roze nagellak met holografische glitters
  • Wink Wink Twinkle - Neon paarse nagellak met holografische glitters
  • Other Worldly - Neon blauwe nagellak met holografische glitters
  • Glitter Envy - Neon groene nagellak met holografische glitters
  • You Got Soul-ar - Neon oranje nagellak met holografische glitters
  • Starry Temptress Topcoat - Holografische topcoat
Van deze collectie heb ik er zelf drie in mijn bezit namelijk: Ultra Astral, Wink Wink Twinkle en de Starry Temptress Topcoat.
De twee kleuren die ik heb spatten écht van je nagels af en heb je bijna een zonnebril nodig als je naar je nagels wilt kijken! Hieronder de eerste kleur die ik jullie wil laten zien van deze collectie!
Wink Wink Twinkle is, zoals eerder gezegd, een neon paarse nagellak met hierin holografische glitters. Op de foto's kan je het holografische effect helaas minder zien, maar in het zonnetje kan je het wel zien. Het is geen over-the-top holografisch effect, maar zeker te zien! Ik vind het een mooie knallende paarse kleur die goed bij de zomer past en waar je erg vrolijk van kunt worden.

De lak dekt goed in twee lagen, hij droogt alleen wel mat op. Persoonlijk hou ik niet van het matte effect en smeer ik er daarom áltijd een laagje topcoat overheen. Ook zorg je op deze manier dat de nagellak niet bubbelig is, maar mooi glad aanvoelt!
Deze nagellak en nog anderen uit de Starry Temptress collectie kan je onder andere bestellen bij Enchantra voor € 4,95
Wat vind jij van neonkleuren als nagellak? Yay of nay?

1 opmerking:

  1. Yay, wat een gave kleur ook! vind hem echt heel gaaf! Gaat toch wel op mijn verlanglijstje komen!

    BeantwoordenVerwijderen