donderdag 15 maart 2012

Ready for summer in Paradise...

Vorige week konden jullie de swatch al zien van een paarse neon nagellak, maar deze week is een nagellak aan de beurt die nóg een stapje verder gaat. Deze week is de swatch van een mooie knallende nagellak van het mooie luxe merk Dior. 
In de zomer van 2011 bracht Dior de Summer Electric Tropics collectie uit waar ook twee setjes nagellak inzaten. Door middel van een blogsale heb ik één van de twee setjes kunnen bemachtigen. Het gaat hierbij om het setje waar kleur 558 Paradise in zat met de bijbehorende topcoat.

Zoals veel neonkleurige nagellakken droogt ook Paradise geheel mat op, maar uiteraard is dit op te lossen met de bijbehorende topcoat. De kwastjes van Dior vind ik persoonlijk ge-wel-dig om te lakken, ze zijn breed en plat met een rond uiteinde. Doordat het kwastje zo breed is kan je in bijna één haal je gehele nagel lakken en door de afronding krijg je een mooie ronding langs je nagelriemen. Love it! Zo zouden álle kwastjes moeten zijn!

Helaas ben ik dit keer minder te spreken over de dekking van de nagellak. Hij dekt namelijk gewoon écht niet goed :-(. Om hem goed dekkend te krijgen moet je niet schrikken van zo'n vier laagjes. De volgende keer zal ik hem dus proberen met een witte nagellak eronder en dan hopen dat het beter gaat... Wat ik wél helemaal geweldig vind, voor in de zomer, is de kleur. Die knalt namelijk écht van je nagels af! Je kunt het geen oranje noemen, maar het is ook niet echt roze. Het zit een beetje tussen deze kleuren in...

Op foto's is het niet eens te laten zien hoe knallend deze nagellak is en eigenlijk zou je dit gewoon zelf moeten zien...

Deze mooi set van Dior was te koop bij de luxe parfumerieën voor € 31,00.

Oké ik weet dat niet iedereen zich luxe merken als Dior of Chanel kan veroorloven,maar toch zijn het merken die mijn hart hebben veroverd. Ik koop niet zomaar een lakje van Chanel, Dior of een ander duur merk. Als ik ze koop zijn het meestal momenten dat ik mezelf even 'verwen' met een duur lakje... En dit zijn dus ook vaak lakjes met een bepaalde herinnering voor mij, zo van: 'die kocht ik toen ik dat tentamen had gehaald'. Volgende keer weer een iets goedkoper lakje, I promise ;-).
Wat is voor jou het maximale bedrag voor een nagellak?

1 opmerking: