vrijdag 2 maart 2012

Onzekralen.nl organiseert een winactie!

Nog steeds niets gewonnen met de winacties van afgelopen keren? Vanaf vandaag heb je weer een kans op een leuke prijs want Onzekralen.nl organiseert samen met Miekz Blog een winactie.

Via Twitter kwam ik in contact met Eveline van Onzekralen.nl, ze had interesse om een winactie te organiseren en dat aanbod sla ik natuurlijk niet af! Alleen maar leuk om mijn lezeressen te kunnen verwennen met leuke prijzen. Ik kreeg een pakketje opgestuurd met daarin metaaldraad (aluminium) en een aantal kralen. Nu vragen jullie je waarschijnlijk af: wat maak je daarmee? De foto hieronder kan dat beter uitleggen dan ikzelf :-)Oftewel een ring! Ik mocht zelf ook aan de slag met het draad en de kralen (meerdere ringen!! Yeah) ik moet bekennen dat ik moeite had met het vinden van een voorwerp dat de zelfde dikte heeft als mijn ringvinger. Heb nu twee ringen voor mijn pinkie haha ik kan als tip meegeven gebruik geen flesje met schroefdop... de ring zal er niet vanaf komen! Misschien heb je nog een dikke stift, tandenborstel, pen, stukje PVC buis etc. liggen. Daarmee kan je aan de slag. 

Kijk eens op de website van Onzekralen.nl voor meer uitleg. De kraal zit vast in het ontwerp en kan je dus niet wisselen.Dit zijn mijn creaties geworden! En ik kan er nog een paar maken! Het is echt onwijs leuk om te doen, neem er even je tijd voor en ga lekker aan de slag! 


"kale" nagels ;-) hihi voorbereiding voor morgen


Nu biedt Onzekralen.nl een maak-je-eigen-ring pakketje aan met een kraal naar keuze! Hieronder volgen de regels van de winactie:

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Onzekralen.nl (aan de onderkant op hun site) hier een voorbeeld van de laatste nieuwsbrief. 
2. Vind Onzekralen.nl en Miekz Blog leuk op Facebook
3. Laat een reactie achter op mijn blog zodat wij de deelnemers kunnen bijhouden. Gebruik wel je naam/nickname anders kunnen we je niet contacteren. 

Deze actie loopt 1 week tot en met vrijdag 9 Maart 19.30u dan wordt er een winnaar gekozen door Onze Kralen. 

Succes allemaal! En Onzekralen.nl bedankt voor deze leuke win actie!

Liefs Mieke

10 opmerkingen:

 1. Leuke actie :)
  Ik doe mee hoor. beiden geliked op facebook (Joy Holland aka ikbenjoy) en ingeschreven op nieuwsbrief :)

  nu duimen natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke winactie weer! :-)
  Ik doe mee :-), heb alle stappen netjes gevolgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk leuk!! Ik doe mee, heb alles gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk!! Ik doe mee, ik heb alles gedaan!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb me aangemeld!Lijkt me leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ik doe mee, vind dit dus echt een supergave winactie! Lijkt me echt heel gaaf om zelf te maken! Dus ik hoop dat (kim van de Meulengraaf, alias dolfijnekim) wint!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gefeliciteerd! Onze Kralen heeft jou als winnares gekozen!

   Verwijderen
 7. JA ik doe mee!!! Ik ben al bekend;) bij Evelien en nu ook graag bij jou!!
  Ik ben benieuwd hoe nu verder dus ik zeg kom maar op;)
  Ik ben al aan het oefenen!

  Groetjes Angela Jolink (facebook) @AngelaJolink (twitter)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke actie, wil graag nog meedoen :)
  volg via @muppiesnl en op facebook Wilanka

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yes, Yes, Yes, ik heb gewonnen! Ben er zo blij mee, kan ik heerlijk aan de slag met frubelen voor een mooie unieke ring! Dank je wel! Liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen