zondag 11 maart 2012

Nail-Art Pink Leopard

Een dagje later dan normaal maar het staat nu toch online. Batterijen van de camera waren leeg en ik had geen reserve meer... Maar goed dat probleem is dus nu opgelost!

Deze maand staat elke nail-art tutorial in het teken van een dierenprint. Vandaag gaan we een leuke luipaard print maken. Ik heb gekozen voor roze print maar je kan natuurlijk ook je eigen kleurencombi maken.

Je hebt drie verschillende kleuren nagellak, basecoat + topcoat en een penseeltje of prikkertje nodig.
Ik heb gekozen voor een extra effect als basis. De eerste lak (links) is vrij transparant en geeft een blauwe gloed. Lak je nagels in de lichtste kleur van drie lakjes.Uiteraard wel eerst een basecoat aanbrengen.


Als extra effect heb ik een laagje Afterglow van China Glaze aangebracht.


Maak nu met het 'middelste' lakje verschillende vlekjes en rondjes op je nagels. Zorg dat er ruimte overblijft om straks met het donkerste kleurtje deze nog te omcirkelen. De vlekjes hoeven niet gelijk te zijn, dit geeft juist een speels effect.Met de donkerste lak maak je nu een C om alle vlekjes heen. Je begint met omcirkelen van alle vlekjes maar je sluit het rondje niet waardoor er een C vorm ontstaat. Ook dit hoeft zeker niet netjes! Mocht je nog stukjes open hebben, dan kan je met de donkerste lak hier en daar nog een stipje of C-tje maken.En dat was het!! Simpel he! Haal kleine foutjes weg met wat remover en een wattenstaafje, een laagje topcoat and you are good to go :-)

Ik moest nog foutjes weghalen hihi #lazy
Zelf vind ik dit een erg leuke print op mn nagels! Eigenlijk zouden er giraffe/koeien nagels komen dit weekend maar ik moet even wachten op een berichtje ;-) Wordt vervolgd!

Liefs Mieke

1 opmerking: