donderdag 29 maart 2012

Glitters all over the place!


Volgens mij is het al eerder opgevallen, maar mocht dit niet het geval zijn: I la-la-la-la-looooooove glitters! Het moet van mij glinsteren en glitteren, whoehoe! Vooral een mooie glitterlak kan ik dus érg waarderen. En je kan me nóg gelukkiger maken als die glitterlak dan ook nog eens holografisch is.
Als je deze twee factoren met elkaar combineert krijg je een ge-wel-dige nagellak genaamd: Sand & Stilettos van Funky Fingers.

Sand & Stilettos heeft een doorzichtige basis met daarin veel, heel veel holografische glitters.Het mooie van holografische glitters is dat je alle kleuren van de regenboog terug ziet komen op je nagels. Het nadeel van deze nagellak is dat als je hem los gebruikt je heel wat laagjes nodig hebt om hem goed dekkend te krijgen. En aangezien ik dat niet een heel goed plan vond heb ik als basis een nagellak van Rimmel gebruikt, namelijk de Rimmel Lycro Pro in de kleur Ultra Violet. Dit is een mooie paarse kleur en aangezien de glitters in Sand & Stilettos ook niet heel donker zijn leek dit mij een perfecte combinatie.

Gelukkig bleek dit ook nog eens waar te zijn en heb ik deze combinatie, schrik niet, een gehele week gedragen! Elke keer als ik naar mijn nagels keek werd ik vrolijk door alle vrolijke glitters en wanneer de zon scheen was het helemaal een feestje! Dan zag ik alle kleuren van de regenboog op mij af schitteren, wauw wauw wauw!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dan ook uuuuuuuuuren naar de foto's van deze nagellak kan kijken en ook heel veel moeite had om foto's te selecteren. Ik had meer dan 20 foto's gemaakt, waarvan er 10 erg mooi waren geworden... Maar om jullie nou helemaal te overdonderen met foto's van één nagellak vond ik iets teveel van het goede ;-).
Op de foto's draag ik twee heel dunne laagjes Sand & Stilettos over één laagje Ultra Violet. De droogtijd van beiden lakken is helemaal prima! Ze drogen beiden snel genoeg op en met een laagje topcoat voel je geen enkele glitter zitten en is je nagellak heel snel keihard.

Sand & Stilettos  heb ik wederom via een blogsale kunnen bemachtigen. Funky Fingers is helaas niet in Nederland te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten