maandag 5 maart 2012

Fashion-Look Casual Chique

Het is eindelijk zover! Hierbij de allereerste fashion look! Zoals ik jullie heb verteld ben ik een aantal leuke samenwerkingen aan gegaan, hier zien jullie het resultaat daarvan.
De look heet Casual Chique, bij de meeste wel bekend. Kleding die casual is, met een twist waardoor je er toch erg stylish uitziet. Let bij zo'n look vooral op de details. Je ziet bloemen bijna overal in terug komen en de kleuren zijn ook op elkaar afgestemd.


Shoppinglist:
Broek Eleven Paris Placy nu voor €31,98 bij Label54
Shirt Brigitta €54,95 bij Tops Only
Wedges Claba €49.95 bij Die wil ik hebben!
Tas Day €24,95 bij Dresses Only
Armband Pieces Kira nu €5,18 bij Label54
Broche Pieces Fame nu €5,18 bij Label54

Nu denk je misschien wat moet ik met een broche... maar wees eens creatief! Maak hem vast aan je broekriemlusje of doe er een elastiekje aan en maak een paardestaart. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Geen tijd om een outfit bij elkaar te zoeken? Zorg dan voor een paar echte eye-catchers, hiermee kan je je outfit meteen opfleuren. Zoals deze tas en dit jasje, ze springen direct in het oog en jij zal zeker opvallen. Het jasje staat geweldig bij een skinny jeans en sneakers (of pumps!). En de tas past werkelijk overal bij! Ik heb hem zelf in het roze en het is mijn favo fashion item! Nothing can beat my pink X-Original Birkin Bag (nou ja, misschien een echte ;-)).


X-Originals Birkin Bag Red

Silvian Heach Jacket Hakon 

De tas kan je aanschaffen bij X-Originals en het jasje komt bij Dresses Only vandaan.

Wat is jouw favoriete casual chique look? Hoe combineer jij je outfit?

Tot volgende week met een nieuwe look! Morgen de basics voor een mooie make-up, dat wil je niet missen hoor.

Liefs Mieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten