donderdag 22 maart 2012

Excuse Moi!


Al eerder heb ik jullie kennis laten maken met de Muppets collectie van OPI, toen vertelde ik ook dat er een aantal lakjes waren die met mij naar huis mochten. Zo ook de lak die ik vandaag aan jullie laat zien!
Combineer roze met een heleboel glitters, dan krijg je een juweeltje van een nagellak! Dat laat OPI wel zien met het geweldige lakje dat de naam Excuse Moi! draagt.
Andere glitterlakken uit deze collectie vond ik teveel van het goede, maar deze vind ik erg geslaagd!
De basis van Excuse Moi! is roze, hierdoor heb je maar twee (ja twee) laagjes nodig om hem volledig dekkend te krijgen! Hoe ge-wel-dig is dat?! Toen ik hem net gekocht had was ik bang dat hij, zoals veel glitterlakken, heel sheer zou zijn en dat ik me suf zou smeren om hem dekkend te krijgen. Ik was dan ook blij verrast dat hij maar twee laagjes nodig had! Yay voor OPI!

In de mooie roze basis zitten veel, heel veel glitters! De glitters hebben allerlei maten en kleuren. De kleinste glitters zijn roze en zilver kleurig, de grote glitters zijn allerlei kleuren van de regenboog. Op je nagels zie je dan ook blauw, groen, rood, oranje en ook goud terug komen.
Door toevoeging van al die gekleurde glitters vind ik het een fantastisch mooie en bijzondere nagellak. Ik draag hem dan ook altijd met erg veel plezier. Zelfs tijdens de donkere winterdagen heb ik hem wel eens gedragen en door alle glitters die erin zitten werd ik tóch een stukje vrolijker!
Na het lakken van je nagels is het met een glitterlak aan te raden om een topcoat te gebruiken, hierdoor voelt je nagel niet zo 'ruw' aan door de glitters.
Kijk al die verschillende glitters!
Op bovenstaande foto kan je goed zien welke kleuren glitters er allemaal in het mooie lakje verwerkt zitten.
Deze prachtige lak heb ik gekocht tijdens een loos 'stationmomentje' bij, hoe kan het ook anders, de MOOI Parfumerie. Excuse Moi! maakte deel uit van de Muppets collectie en was tijdelijk verkrijgbaar voor € 13,95 bij de OPI verkooppunten.

Deze nagellak dekte gelukkig in twee laagjes, maar sommige dekken pas in drie of vier laagjes. Dus hoeveel laagjes nagellak vind jij de max?

1 opmerking:

  1. Wat een mooi kleurtje inderdaad! Ik vind 3 laagjes echt de max. Er moet tenslotte ook nog topcoat overheen!

    BeantwoordenVerwijderen