donderdag 1 maart 2012

Across the Universe...


Ik heb zoals eerder genoemd al een heel aantal bekende merken in mijn nagellakstash zitten. Merken als OPI, Catrice, China Glaze, Chanel, Dior en nog een aantal anderen hebben hun plekje al veroverd in mijn stash.
Toch was er één merk waar ik elke keer erg nieuwsgierig naar was, maar helaas moeilijk verkrijgbaar. Elke keer als ik die flesjes zag vond ik ze té leuk om te zien en wist ik dat ook dit merk een plaats in mijn stash zou veroveren. Dit merk is Deborah Lippmann, vooral in Amerika te koop of aantal andere landen of via eBay. Toch wil ik aan dit prachtige merk een artikel wijden...


Deborah Lippmann is vooral bekend om de ge-wel-dig-e glitterlakken! Ik heb er twee in mijn bezit gekregen door een 'blogsale' namelijk Across the Universe en Boom Boom Pow.
Boom Boom Pow zullen jullie wellicht een andere keer voorbij zien komen, dit is namelijk een geweldige lak met gouden glitters en 24 karaats goudpoeder erin. Vooral mooi om als topper te gebruiken...

Maar terug naar Across the Universe... Deze lak heeft een blauwe basis waar een heel aantal typen glitters in zitten. Ondanks de gekleurde basis gebruik ik liever een blauwe nagellak als basis eronder, dit omdat je anders veel laagjes nodig hebt om hem goed dekkend te krijgen.
Voor deze foto's heb ik Fancy van P2 als basis gebruikt en heb ik hier overheen twee dunne laagjes van Across the Universe gedaan.

In Across the Universe zitten twee kleuren hexagon-vormige glitters, namelijk heel licht blauw en groenige. Ook zitten er een heleboel blauwe fijne glitters in de lak waardoor je een ware glitterexplosie op je nagels krijgt!


Als je een goede topcoat gebruikt over de nagellak zul je de glitters niet voelen zitten op je nagels. De droogtijd van de lak viel me wel iets tegen, maar met mijn sneldrogende topcoat was dit zo opgelost.
Gebruik onder je nagellak altijd een basecoat, dit om het verkleuren van je nagels te voorkomen. Bij blauwe nagellak is dit éxtra belangrijk!

Nu zullen er waarschijnlijk lezers zijn die denken: 'Ja maar, glitters zijn er hartstikke moeilijk af te halen!'
Als je dit op de normale manier wilt doen dan zeg ik dat het klopt, maar als je weet hoe je dit het beste kan doen is het een eitje!

Je kunt glitterlak het beste verwijderen door het te 'soaken', je neemt dan een stukje van een wattenschijfje die doordrenkt is met remover (zonder aceton!). Dit stukje leg je op je nagel en vervolgens doe je om je vinger een stukje aluminiumfolie. Dit laat je zo'n 5 minuten zitten en daarna verwijder je het watje en de folie, leg wel druk op je nagel als je dit doet! Je zal merken dat je dan bijna alle nagellak weghaalt op een snelle manier! De laatste restjes kan je op de 'normale' manier verwijderen. Succes! :-)

Dus laat je glitterlak niet staan, maar gebruik het en laat je nagels schitteren!
Wat is jouw favoriete nagellak finish? Crème? Glitter? Mat? Tell me!

1 opmerking:

  1. Very nice!! Ik hou van glitter en shiny! Maar crème of shimmer is ook mooi! Mat heb ik nog nooit geprobeerd, misschien ook maar eens doen.

    BeantwoordenVerwijderen