maandag 13 februari 2012

Webshop Review: By KaRo + Winactie

Het is weer maandag, dus dat houdt in een webshop review. Deze keer geen kortingscode maar een leuke winactie! Deze keer is de webshop By KaRo aan de beurt, een webshop over sieraden maken. By Karo is een goede shop voor de beginnende sieradenmaakster, ze verkopen er boeken, je kan er uitleg vinden en zelfmaakpakketjes.

Ik weet nog dat ik als meisje van 15/16 jaar elke dag op marktplaats rondkeek naar leuke kralen, maar steeds besloot om niets te bestellen. Toen ik mijn moeder vertelde over het idee om sieraden te gaan maken, vertelde ze mij dat ze dat vroeger ook had gedaan en nog materiaal voor mij had. Zo had ik in 1 keer bijna alles wat ik nodig had. Slotjes, kraaltjes, draad en gereedschap. 


Met een klein ringetje kan je deze schattige bedeltjes
aan je armband/ketting hangen. 



















Een waarschuwing is misschien wel op zijn plaats, het is ontzettend verslavend! Om te beginnen zou je elastiek en een aantal (grotere) kralen kunnen bestellen, op deze manier kan je beginnen met het maken van armbandjes. Eigenlijk wilde ik jullie stap voor stap een rondleiding geven in de wereld van sieraden maken maar dan ben ik morgen nog bezig met typen. 

Laten we overgaan tot het leukste van het artikel de winactie die ik van By KaRo mag organiseren! 
Je kan namelijk een zelfmaakpakketje naar keuze winnen. Zo kan heb je meteen alle materialen voor een sieraad in huis en kan je snuffelen aan deze geweldig hobby!

De regels:
- de actie geldt van maandag 13-2-2012 tot zondag 19-02-2012 18:00u. 
- je dient een (leuke) reactie achter te laten op dit blog (Als je geen account hebt, kies dan voor naam/url vul je naam in en URL kan je leeglaten).
- Volg By KaRo en mij op Twitter.
- Heb je geen Twitter? Geen paniek vind By KaRo dan leuk op Facebook
- Extra kans maken? Zet dit artikel dan op je facebook (gebruik daarvoor die inimini knopjes onderaan dit artikel) of plaats een tweet op Twitter met de mention @ByKaRoKralen en @Mieke1104
-LET OP we hebben echt je hulp nodig want bij minder dan 20 reacties zal de winactie niet doorgaan ;-) gemeen he hihi oftewel spam er op los!

Zondag de 19e zal ik hier op mijn blog de winnaar bekend maken. De winnaar zal gezamelijk gekozen worden. 

Ik zeg: SUCCES! (En bedankt By KaRo!)

Liefs Mieke

21 opmerkingen:

 1. Zal ik dan de eerste zijn die een reactie achterlaat? Allereerst natuurlijk naar twitter en facebook gegaan en wat bleek? Ik volgde jou en ByKaro allang, zowel op twitter als op FB. Dat schiet al lekker op. En nu een leuke reactie, mmmmm, denk denk, euhhhhhhh. Ben ik niet leuk genoeg van mezelf? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wilde gister al reageren maar kreeg een error. Ik doe mee hoor. Leuk!
  ik volg jullie beiden en heb geliked op FB en Bloglovin :)
  Had ook al gedeeld op FB :) en jullie tweets RT gedaan ;) (GewoonGezellie)
  suc6 iedereen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja errug leuk weer en bedankt voor wederom een verslaving erbij ;)
  Ik beloof plechtig te retweeten, te liken en zeker te spammen;
  successss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik weet al hoe verslavend het is! En daarom is nog een beetje extra materiaal héél welkom! ;)

  Ik volg jullie allang op twitter en facebook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe mee.

  Ik volg beide op twitter.
  Ik volg op Facebook.
  Ik heb het op Facebook gedeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natuurlijk doe ik mee aan deze fantastische actie. Ik vind de webshop van By Karo: open, overzichtelijk, gezellig en zeer goed verzorgd.

  Ik volg jullie beiden op Twitter (al een geruime tijd, leuk!). Ik heb de link gedeeld op Facebook en zal ook 'liken' Ik ben nog niet zo thuis in Facebook dus ga ik dat ook gelijk ondervinden! Elke dag leer je weer bij!

  Succes, super leuk!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hai meid!

  Ik ben al een jaar of twee aan het dubben of ik me er nu eindelijk eens aan zou wagen, aan het zelf sieraden maken, want het lijkt me super om je eigen unieke creaties te kunnen dragen, maar tot hiertoe is het er nog niet van gekomen, dus ik doe graag mee, zodat ik eindelijk eens van start kan gaan om mijn droom uit te laten komen! ;)

  Ik volg beide Twitter accounts en heb een tweet geplaatst, deze vind je hier: https://twitter.com/Natje_9999/status/169528353093730304
  ByKaro volg ik met plezier ook via fb (Nathalie Madsen, that's me! ;))
  Ook op FB staat deze winactie op mijn wall te lonken en te pronken, deze vind je hier: https://www.facebook.com/Natje9999/posts/187678888003996

  Voila, all done, nu duim duim duimen maar! :)

  Dankjewel voor deze leuke winactie (en dankjewel Karo! ;)) en have a loveable V - Day dames! :)

  Liefs,
  Nathalie
  madsen.nathalie@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Verliefd op het roosje hierboven, fijn maar prachtige intense lijnen,helaas geen twitter maar voor de rest alles gedaan wat moest!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Whoop whoop! Wat een leuke actie is dit!
  Ik heb een tijdje me ook bezig gehouden met het maken van armbanden en kettingen en oh boy wat was dat inderdaad verslavend!
  Helaas door studie/school en alles kwam dat op een heel heel laag pitje te staan, zonde! Maar wat kriebelt het nu toch!

  Het volgen op Twitter en facebook doe ik natuuuuurlijk!
  Good luck aan iedereen die mee doet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dit verhaal en zo herkenbaar alleen gaat hier mijn verslaving niet alleen naar mijn dichters, maar ook naar mijn man . Zitten we hier met zijn allen te knutselen haha . Heb nu een echte kralen/letterbak kast gekregen , maar vol is hij nog lang niet . Hier is t dus niet help mijn man heeft een hobby , maar yes mijn man deelt mijn hobby . Mooi kastje , nu nog vullen . Dus een zelfmaakpakket is meer dan welkom. Ik ben hier gekomen trouwens via twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. gertie stallenberg17 februari 2012 om 14:39

  doe graag mee! heb natuurlijk geliked en gedeeld...en ga je volgens op Twitter!
  En die verslaving... al 3 jaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zie de actie nu pas!, maar gelukkig nog niet te laat, tuurlijk wi ik meedoen, je weet maar nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kralen kan je nooit genoeg hebben dus ik doe ook graag mee, ik volg jullie beide op Twitter als kadoshopjotho en zal er even een tweet tegenaan gooien

  Gr meike

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hoi lieverd
  wil best kans maken op sieraden maken
  ben zelf nu bezig met spelden en palets in piepschuim kijk maar ff op mijn hyves vind siraden ook heel leuk dus hoop kans te maken alvast bedankt knuffel astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 15. verslaafd raken aan sieraden maken, hihi.. ja Ik ben besmet met het virus toen ik iets anders als trouwsierraad wilde dan het gangbare. Ik heb het zelf gemaakt toen. Daarna regelmatig iets moois gemaakt. En nu, nu ben ik hebberig en onverzadigbaar als het gaat om mooie kralen en bedels. Heel erg, maar als ik iets zie, dan wil ik het hebben (koop het uiteraard niet altijd, maar het is een ziekte ;-) )
  (ik volg op twitter)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke actie! Na een tijdje geen sieraden maken (vader overleden), begint de zin langzaam maar zeker weer terug te komen om sieraden te maken. Dit zou weer een mooie boost geven!
  En kralen kun je nooit teveel hebben, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Of het verslavend is.....idd!!! OOit begonnen met een klein voorraadje voor een ketting en nu niet meer te overzien zoveel kralen ik heb ingeslaan de laatste 6/7 jaar, en nooit heb ik genoeg!!!

  Ik volg je al enige tijd via hyves en ook via facebook, heb al paar keer wat bij je besteld, je hebt echt prachtige kralen en laat ik het niet over de bedels hebben.....*zucht!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik wil ook mee doen zie het nu pas volg je op facebook


  tja is verslavend

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gave actie zeg!
  Ik doe graag mee, wou altijd al sieraden maken uitproberen.
  Ook laat ik wel een berichtje op twitter achter en je artikel op facebook. Leuk zeg!

  Groetjes, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Op de valreep ♥ like Share RT etc Leuk Hoor
  ben gek op juweeltjes ♥ En nu maar duimen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen