maandag 6 februari 2012

Webshop Review: All4ukado + kortingscode

En het is weer maandag dus review tijd! Deze keer de webshop van all4ukado gerund door Bianca (nee niet die van de BFT-webshop!). Ook deze Bianca ken ik via Twitter en nu vlak voor Valentijn is dit een goede webshop om even rond te neuzen.

Cadeautjes in de breedste zin van woord kan je vinden bij All 4 U Kado. Parfum (ja echte merken! En ook voor mannen!), sieraden (waaronder die van mij.... hint hint haha), kaarsen, home decoratie, geur diffusers, koffie en thee pakketen. Het aanbod is zo ontzettend divers! Hieronder mijn 3 favorieten!

1. Armani Diamond
            
2.  Gegraveerde Medaillon - Boekje Echt Zilver3. Geurkaars Sea Grass 


Een geurkaars als cadeau is misschien niet mega origineel maar wat mij betreft altijd een goede keuze! Eerst een parfum cadeau, vervolgens een lief medaillon en daarna komen de kaarsjes tevoorschijn, zo kan alles romantisch worden.

Je kan gemakkelijk betalen via iDEAL of Paypal en de verzendkosten zijn €5.95 (tenzij het via de briefpost verstuurd kan worden dan is het €1.95). Bianca heeft voor een leuke kortingscode gezorgd waardoor je tot eind Februari 10% korting krijgt op alles! Gebruik code : miekz4u 


Liefs Mieke

ps. voor alle mensen die nieuwsgierig zijn naar mijn sieraden die staan hier!

1 opmerking:

  1. Wat een leuk stukje! Ik heb het ook gedeeld op twitter en facebook! Ga zo door meiden!!!

    BeantwoordenVerwijderen