maandag 27 februari 2012

Wat gaat er gebeuren in Maart?

Vorige maand zijn er veel reviews en acties geweest. In Maart zal het vooral draaien om fashion!

We beginnen elke week op de maandag met de Fashion Look. Elke maandag een nieuw thema met leuke fashion items en accessoires.

Lekker bloggen over fashion, deze foto is niet door mij gemaakt :)

Voor dit nieuwe concept ga ik samenwerken met een aantal leuke webshop, op dit moment zijn aangesloten:


Nadat je op maandag hebt kunnen genieten van fashion, mag je op dinsdag aan de slag met de make-up tutorial. Stap voor stap zal ik duidelijk uitleggen hoe je een leuke/naturel/heftige make-up aan kan brengen. Ik heb hier deels een sponsor voor gevonden, waar ik natuurlijk onwijs blij mee ben!! Ik mag de fijne producten gebruiken van de BFT-webshop

De woensdag staat op dit moment nog 'vrij' voor freestyle blogartikelen, maar op donderdag is het tiid voor Marloes haar swatches. Ze heeft een gigantische nagellak collectie en vindt het onwijs leuk om dit met ons te delen.

Vrijdag staat ook nog open maar op zaterdag knallen we met de Saterday Nail-Art artikelen. Deze maand staat in teken van Animal print. Oftewel een rondje door de dierentuin! Ook komt er een leuke actie samen met PaPaPa een leuke webshop met nail-art artikelen. 

Verder komt er nog een winactie samen met Onze Kralen en zal ik jullie op de hoogte houden over de workshop die ik op 17 maart heb bij Saga Suus.

Al met al een drukke maand Maart. Hopelijk vinden jullie het leuk. Mocht je opmerkingen of aanmerkingen, tips, feedback, kritiek of wat dan ook hebben laat je reactie achter :-)

Liefs Mieke

2 opmerkingen:

  1. Wat een onwijs gave outfit! Hebben, hebben, hebben! ;-) Die ballerina's staan op mijn verlanglijstje (van Flipsters toch? Ik vind de zilveren ook helemaal leuk)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha ik heb de collage van internet geplukt... Heb geen idee waar de ballerina's vandaan komen maar erg leuk zijn ze wel ja!

      Verwijderen