donderdag 23 februari 2012

Oeh-la-la! Señorita Rose-alitaHet komt regelmatig voor dat ik nét mijn trein mis om naar huis te gaan vanaf Amsterdam Centraal. En aangezien mijn trein om het kwartier gaat zorg ik er altijd voor dat ik mezelf dan even bezig kan houden.
Mijn favoriete bezigheid tijdens het wachten op het station is het bezoeken van, hoe kan het ook anders, de winkels waar je nagellak kunt kopen! Zo kan je mij dus regelmatig vinden bij de Etos of bij de MOOI Parfumerie. Vooral de MOOI Parfumerie is van mij een groooooooote favoriet, dit omdat ze daar allerlei luxe merken verkopen waar menig vrouw (bijna) van gaat kwijlen...
Tijdens één van mijn (vele) bezoekjes aan de MOOI Parfumerie stond vanaf het OPI nagelrek een nagellakje mij aan te staren. 'Girly girl' als ik ben was dat uiteraard een roze lakje, maar niet zomaar één!
De kleur die mij zo aan stond te staren was namelijk Señorita Rose-alita, dit is een prachtige dieproze kleur met een heel mooie gouden gloed er doorheen. Regelmatig gebeurt het bij dit soort typen nagellak dat je dan die gloed wel in het flesje zit, maar niet meer op je nagels. Gelukkig is dit niet het geval bij Señorita Rose-alita!
Zoals je op de foto hierboven kunt zien blijf je de heel fijne shimmer in de lak zien op je nagels. Pas dus ook op dat je niet elke keer door je eigen nagels wordt afgeleid ;-)...
De lak dekt eigenlijk al in één laagje, maar ik doe zelf altijd voor de mooiheid nog een laagje extra. Ik vind zelf dat dan de kleur altijd het best tot zijn recht komt. Natuurlijk ben ik weer met een laagje sneldrogende topcoat geëindigd.
Persoonlijk gebruik ik altijd INM Out the door topcoat, op mijn bureau staat een mega fles van 118ml. Als grootverbruiker heb je dat natuurlijk wel nodig ;-).
Welke kleur nagellak is jouw favoriet?

2 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje! Ik hou zelf erg van groen, blauw, paars en nude.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Paars vind ik zelf ook geweldig!
   Blauw ligt eraan wat voor blauw en over groen weet ik het nog niet haha!

   Verwijderen