zaterdag 11 februari 2012

Nail-Art "Wild Colorfull Bling Zebra" Tutorial

Ladies het is weer zover! Zaterdag de beste dag van de week! Lekker nail-arten :-)
Deze keer gaan we het zebra design een beetje pimpen door veel kleur en steentjes te gebruiken. Ik heb een setje nail-art penseeltjes besteld (een eeuwigheid geleden) maar helaas heb ik die nog steeds niet binnen. Dus vandaar dat ik alles met een cocktailprikkertje doe.


Ik heb gebruikt:                                      
- Basecoat en Topcoat
- 5 div. kleuren nagellak
- Witte nagellak
- Zwarte nagellak
- Steentjes transparant 2mm
- Cocktailprikker (penseeltje zou handiger zijn)

De basis is heel erg simpel, begin met een basecoat en lak vervolgens al je nagels in een andere tint, zorg wel dat je linkerhand en rechterhand identiek zijn gelakt. Anders wordt het een chaos! Dus duim links en rechts in dezelfde kleur, wijsvinger links en rechts zelfde kleur enz enz.

Er zat een pluisje op mn duimnagel haha

Laat goed drogen! En lak vervolgens een schuine witte streep op elke nagel en maak op deze manier een schuine french manicure. Mocht het niet helemaal recht zitten, geen paniek er komen nog steentjes op!

Ik lak behoorlijk slordig! Gelukkig bestaan er wattenstaafjes en remover

Maak nu met topcoat een streep over de grens tussen wit en gekleurd. Hierop gaan we steentjes plakken. Zorg ervoor dat de steentjes klaar liggen. Er gaat niets boven een cocktailprikkertje om steentjes snel op te plakken( gebruik wat blanke lak op het puntje van de prikker).


Nu gaan we met zwarte lak streepjes maken op het witte gedeelte. Geen enkele zebra is identiek dus streep er maar flink op los! Werk je nagels netjes bij door foutjes weg te halen met een wattenstaafje en remover. Laagje topcoat erover als de zwarte streepjes droog zijn en klaar is klara! 

Nog niet bijgewerkt en nog geen topcoat gedaan :-)

Is het geheel een beetje te heftig? Gebruik dan 1 kleur of lak je nagels zwart met een schuine witte french en doe gekleurde streepjes!! 

Tot volgende week!!
Liefs Mieke


Ps. Sorry dat dit een wat korter en iets slordiger artikel is, voel me niet zo fit maar wilde perse dit artikel online zetten!


1 opmerking: