vrijdag 10 februari 2012

Nail-art voor korte nagels!

Ik hoor ZO vaak dat nail-art niet kan op korte nagels. Of dat het te druk is enz. Nu dacht ik er eerst zelf aan om mn nagels te knippen en jullie het tegendeel te bewijzen. Maar ik heb besloten om de hulp van Youtube in te schakelen! Vind jullie allemaal heel aardig maar mijn nagels knippen ging me net iets te ver.


Dit  schattige design kan je een beetje pimpen door in het midden van de bloemetjes een steentje te plakken. Mocht je geen dottingtool of penseeltje hebben, gebruik dan een cocktailprikkertje! 

Dit is ook prima voor beginners! Kies je eigen kleurencombi en ook weer in dit geval kan je een cocktailprikkertje gebruiken als je geen dun penseeltje hebt. Plakken en knippen krijgt zo een hele nieuwe dimensie! Geen speciale penseeltjes nodig, alleen alcohol en een tijdschrift (of krant!) 

Ik hoop dat alle kort-genagelde nu ook een beetje inspiratie hebben gekregen om hun nagels te doen. Wees creatief! 

Mocht je nog vragen of suggesties hebben dan hoor ik het graag. 

Liefs Mieke

3 opmerkingen:

 1. Superleuke tutorials zijn dit allemaal en inderdaad héél simpel :-).
  Deze nailarts staan ook leuk op alleen je ringvinger als je op alle vingers te druk vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die eerste vind ik ontzettend leuk! Ik ben er zo een die altijd dacht dat nail-art niet mooi staat als je korte nagels hebt maar ik moet toegeven dat er best designs zijn die heel mooi zijn (zoals die cherry blossom, echt heel gaaf!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ook op korte nagels is er van alles mogelijk! Zeker die cherry blossom en die is ook niet zo moeilijk om te maken

   Verwijderen