zaterdag 18 februari 2012

Nail-Art "Love, Peace and Happiness" Tutorial

Its nail-art time! Love, Peace and Happiness dat is het thema deze keer, aangevraagd door Melanie via Twitter.
Eigenlijk had ze enige 'eis' dat de basis zeegroen zou zijn, maar sorry Mel dat is het niet helemaal geworden!

Ik heb deze keer gewerkt op een nagelwieltje, liever doe ik het natuurlijk op mn eigen nagels maar mn energie level is helaas een beetje laag. Ik heb drie nagels gedaan, elk met hun eigen 'sign' je kan natuurlijk je eigen kleurencombinaties kiezen. Geef er je eigen draai aan en kies zelf welke nagels je extra gaat bewerken.

We beginnen met PEACE, daarvoor heb ik twee tinten blauw en grijze rhinestones gebruikt.
Lak je nagel met de lichtste blauwe tint, laat dit goed drogen. Maak vervolgens met topcoat een verticale streep en plak hier een aantal steentjes op in een rechte lijn (ik heb er 5 van 2mm gebruikt)
Maak nu met de donkerblauwe lak een cirkel om de steentjes heen. Doe nu een klein beetje topcoat in het onderste gedeelte van de cirkel. Met steentjes maak je nu het PEACE teken af. Ik heb aan elke kant 2 steentjes van 2mm gebruikt.
De foto's lukken vandaag niet helemaal maar ik hoop dat jullie het 'idee' begrijpen. Nu gaan we door naar de LOVE nagel. Hiervoor heb je een beige/gouden lak, bruine lak en glitterlak voor nodig. Lak je nagel in een beige (shimmer) of goudtint.


Maak een streepje met de bruine lak op de french manicure lijn-smile lijn. Teken met de bruine lak een hartje. Vul dit hartje met glitterlak. Als je erg creatief bent kan je onder het lijntje het woord "LOVE" schrijven. Snel door naar de derde nagel! Naar mijn mening niet helemaal goed gelukt, maar het oordelen laat ik aan jullie over :-)  Voor de HAPPINESS nagel heb je een groen lakje, zwarte crack lak en transparante rhinestones nodig. Lak je nagel groen en breng een laagje zwarte crack lak aan, laat dit goed drogen totdat de nagellak uitgekraakt is. 


Breng over de gehele nagel een laagje topcoat aan, met de steentjes maak je twee oogjes en een smile. Het effect... een lachende krokodil haha! En alle drie bij elkaar, dat ziet er zo uit! 


Als jij ook een verzoek hebt, laat dan een reactie achter! 

Hopelijk is de volgende tutorial weer op mn eigen nagels, dat is toch wel leuker ;-)

Liefs Mieke

1 opmerking: