donderdag 2 februari 2012

Nagellak Swatch Ciaté – Fun Fair

Ik wil jullie voorstellen aan Marloes ik ken haar al een eeuwigheid via een forum en nu gaat zij helpen op mijn blog!! Elke donderdag komt er een swatch van haar online, want ze heeft namelijk een mega nagellakverzameling. Marloes is een echte nagellakverslaafde en elke week krijgen wij een leuk kleurtje van haar te zien!  Lieve Marloes, bedankt!!

Deze week Ciaté - Fun Fair:
Allereerst moet ik iets bekennen, ik heb al ontzettend veel nagellakmerken in mijn stash maar geen ervan hebben zulke schattige flesjes als het merk Ciaté. Het design van de flesjes vind ik echt fantastisch! De dop heeft een ronde vorm is ook nog eens vrij lang, hierdoor houdt het kwastje prettig vast. Het flesje lijkt als je van voren kijkt een rechthoekige vorm te hebben, maar stiekem lopen ze iets rond naar achteren. En als klap op de vuurpijl heeft een flesje Ciaté nagellak een ontzettend schattig zwart strikje! What do you want more?Fun Fair van Ciaté is een lichtroze kleur met een paarse ondertoon, als je niet houdt van écht roze lakjes zou dit er wel één voor jou kunnen zijn! Het kwastje van Ciaté is geen rond kwastje als bijvoorbeeld die van China Glaze, maar hij is platter en wat breder. Het kwastje lakt hierdoor heel precies en prettig. Fun Fair dekt goed in twee dunne laagjes en droogt snel op.Nadat ik hem een aantal uren op mijn nagels had zitten vond ik hem toch iets saai voor mijn doen en wilde ik er wat ‘bling’ aan toe voegen. Ik ben namelijk niet helemaal iemand van de crème lakjes, maar ik wil altijd iets speciaals op mijn nagels.Gelukkig heb ik een aantal flakies van Golden Rose in mijn bezit die dit probleem prima oplossen, ik heb dan ook een laagje van nummer 02 en 11 aangebracht over Fun Fair. Door twee verschillende flakies over Fun Fair heen te doen straalden vier verschillende kleuren flakies mij tegemoet; groen, blauw, roze en paars! Geweldig! Deze combinatie heb ik dan ook bijna een gehele week gedragen, bijna een waar record ;-).

De nagellakken van Ciaté zijn via een aantal webshops te verkrijgen, persoonlijk koop ik ze altijd via SaZjewelry. Dit is een webshop met een heel gezellige eigenaresse waar service voorop staat en je betaalt geen verzendkosten! De lakken van Ciaté kosten € 11,99

De flakies van Golden Rose zijn te verkrijgen via de webshop van Enchantra waar ze € 2,50 kosten.

Liefs Marloes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten