donderdag 9 februari 2012

Getting glitters with Glittering Garland


Glittering Garland komt uit de kerstcollectie van China Glaze. Ik heb hem tezamen met Ring in the red en Velvet bow in de Meet me under the mistletoe cadeauset gekregen. Ook al had ik de set ruim voor de kerstdagen in huis, toch had ik de lakken nog niet gebruikt. Dit kwam vooral doordat ik een 3D-design op mijn acrylnagels had. En ik kan je vertellen dat een 3D-design voor een nagellak verslaafde, zoals ik soms word genoemd, toch wel echt afkicken is!
Maar we hadden het over een nagellak geloof ik… Glittering Garland is een lak waarvan ik niet goed weet of ik hem nou wel of niet mooi vind. Het is in ieder geval een donkergroene lak waarbij je in het flesje nog een lichte blauwe zweem erdoorheen ziet. Als je de lak op je nagels smeert blijft hier niks van over, maar hou je een donkergroene lak met heel erg veel kleine groen-gelige glittertjes over. De glitters waar je op hoopt als je de naam van het lakje hoort zie je dus zeker terug! Fijn!
De lak dekt goed met twee dunnere laagjes en de droogtijd is prima. Zelf smeer ik altijd nog een dun laagje sneldrogende topcoat over de laatste laag zodat het helemaal snel droog is. Voor mij is het lastig om iets te zeggen over de draagtijd van de lak, dit omdat ik een dun laagje acryl over mijn eigen nagels heen heb. Hierdoor blijft elke lak goed en lang zitten.
Of ik hem nou wel of niet mooi vind weet ik nog steeds niet goed, wel moet ik zeggen dat hij niet lang op mijn nagels heeft gezeten.
De glitters die in de lak zitten zijn érg mooi, maar of groen echt mijn kleur is....Vergeet trouwens nooit om basecoat en topcoat te gebruiken! Basecoat zorgt ervoor dat je nagels in een goede conditie blijven en dat de kleur van je nagellak niet in je nagels trekt, vooral bij groene of blauwe kleuren kan dit snel het geval zijn. Een goede topcoat zorgt ervoor dat je nagellak langer mooi blijft en minder snel zal gaan chippen.
Glittering Garland is nog via diverse webshops los verkrijgbaar of in een aantal cadeausets van China Glaze.
Wat vind jij van de kleur groen als nagellak?

7 opmerkingen:

 1. Mooie kleur, tenminste als ik t zo op jouw nagels zie...bij mezelf kan ik ook nooit wennen aan groen (en sommige andere kleuren) op mijn nagels ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook wel een mooie kleur, maar toch kan ik er niet aan wennen... hihi!

   Verwijderen
 2. Prachtige kleur groen maar ik heb ook een beetje problemen met groen :-)

  Staat trouwens wel chique!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel :-). Chique staat het zeker en mooie kleur is het ook wel, maar toch...

   Verwijderen
 3. Wat een mooie kleur! Ik ben wèl gek op groen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig ieder zijn ding ;-). Als ik het in het begin op heb dan denk ik nog: 'Nou best leuk dat groen met die glitters'. Maar toch op gegeven moment vind ik het minder leuk... Vind andere kleuren mooier! :-)

   Verwijderen
 4. Bedankt voor jullie reacties, super leuk om te lezen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen