donderdag 16 februari 2012

Designer...de Better with a little crackle...


Als je ook maar een beetje van nagellak houdt, like me, volg je tientallen blogs om in de gaten te houden welke fantastische collecties er onderweg zijn.
Ik, de nagellak verslaafde volgens sommigen, houd dus ook altijd goed in de gaten welke collecties er interessant genoeg zijn om te kopen.
Toen ik las dat er een Muppets collectie van OPI zou komen met héél veel glitters, was ik dan ook wel heel benieuwd!

Ik hield dan ook uiterst goed het internet in de gaten voor de swatches van de gehele collectie! Uiteindelijk vond ik de glitterlakken toch wel heel uhm glitterig en waren ze voor mij iets te veel van het goede. Maar ik zou geen nagellak verslaafde zijn als ik toch niet een aantal flesjes van de collectie mee nam.

Designer...de Better is één van de lakken die mij mochten vergezellen naar huis. Ik hou persoonlijk niet van folie lakken of van echt zilveren/gouden lakken, maar deze nagellak kon ik wel waarderen.
Het is namelijk niet zomaar een zilveren lak, maar in deze nagellak zitten heel kleine bronskleurige deeltjes die ervoor zorgen dat het nét een andere touch krijgt.
De lak dekt prima in twee laagjes en de droogtijd is goed!

Toch vond ik in hem in deze tijd net iets te opvallend en pakte ik mijn CrackleGlaze van China Glaze in de kleur Fault Line erbij. Op deze manier wilde ik dan even mijn nagels pimpen.
Het resultaat vond ik werkelijk prachtig om te zien, het zilveren glitterde tussen de paarse crackle door.


De crackle van China Glaze barst op een snelle en mooie manier open, helaas is op de foto's het echte paarse minder goed te zien. Door de foto verkleurt dat helaas een beetje :-(.
Hoe open en fijn de lak openbarst ligt er maar net aan op welke manier je het lakt. Als je de lak heel dun aanbrengt zal de crackle fijner zijn dan wanneer je een dikkere laag aanbrengt. Zelf hou ik altijd van een iets grovere crackle.

De Muppets collectie van OPI kan je hier en daar nog bij OPI verkooppunten vinden, mocht je nog een lakje vinden zou ik hem zeker meenemen! Voor een OPI nagellak betaal je € 13,95
Deze crackle lak van China Glaze is helaas alweer iets schaarser geworden, maar gelukkig zijn er steeds meer merken die crackle nagellak uitbrengen en gelukkig ook in allerlei kleuren!
Ik weet dat sommigen ondertussen wel een beetje crackle moe aan het worden zijn, dus hier mijn vraag:
To crackle or not to crackle?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten