dinsdag 14 februari 2012

Actie week 3 bij BFT-Webshop + productreviewWeer tijd voor een nieuwe actie in de webshop van Bianca. Deze keer mocht ik ook een productreview doen! Ik ben helemaal enthousiast dus lees snel verder!
 Dit lijkt op een potje met een camouflage foundation maar het is een eyeshadowbase oftewel oogschaduwbasis.
Dit mocht ik dus uitproberen en ik moet bekennen dat het mij prima bevalt. Je brengt deze basis aan over je oogcréme en onder je oogmake-up. Hij is zo goed als kleurloos (ik zie een hele lichte waas over mn oogleden) en smeert ook gemakkelijk uit. Ik heb hiervoor gewoon mn vingers gebruikt als uitsmeermethode. Ik heb zowel oogpotlood, vloeibare eyeshadow en gewone oogschaduw gebruikt en het blijft echt goed zitten! Geen vettige oogleden meer, geen uitgelopen oogschaduw!!

Hoe het werkt:
Je hebt maar een inimini beetje nodig voor beide oogleden. Zelf 'schep' ik met mijn nagel (wel eerst je handen wassen!) een heel klein beetje uit het potje en dat verdeel ik over beide oogleden (een speldenknop voor 2 ogen is voldoende) Vervolgens smeer ik met mijn vingers het halve bolletje uit. Dit is de basis waarop je nu je make-up kan aanbrengen. Wat ik heb gemerkt is dat kleuren intenser overkomen, vooral mijn groene oogpotlood was echt GROEN!

En dit is de actie die in gaat vanaf morgen 15 februari 2012!!Met een gratis oogpotlood erbij oooooh yeaaah! Mensen dit moeten jullie echt bestellen hoor! Ik ben zo enthousiast over dit merk! Dat hebben jullie vast al gemerkt haha. De prijs kwaliteit verhouding is echt dik in orde, veel merken die in de zelfde prijscategorie zitten beloven van alles... maar komen weinig na. 

Bij Cosart heb je misschien een iets minder mooie buitenkant maar de binnenkant... dat is waar het omdraait! Ik krijg echt geen geld om reclame te maken ;-) dit merk verkoopt zichzelf door zich aan beloftes te houden!

Wat er volgende week online komt weet ik nog niet... Dus dat is voor mij ook een grote verassing. 

Liefs Mieke


Geen opmerkingen:

Een reactie posten