dinsdag 7 februari 2012

Actie week 2 bij de BFT-webshop!En het is weer tijd voor een nieuwe actie! Deze week kan je geen product bestellen maar een handige dienst. Bianca heeft namelijk niet alleen een webshop maar zij geeft ook workshops en kleur/make-up advies. Een ontzettend origineel idee om cadeau te doen! En wil je het niet cadeau doen... dan ga je lekker zelf! Want er is niets leukers dan dagje make-uppen en tips/advies krijgen van een expert. 

Ik hoor jullie bijna denken maar dat is toch ontzettend duur. Helaas denken jullie dat echt verkeerd want vanaf morgen 8 Februari is er echt een knalaanbieding! Vinden jullie dit ook niet geweldig! Wel nog 1 dagje wachten met bestellen want de actie gaat pas op woensdag in maar ik heb de eer gekregen om jullie alvast op de hoogte te brengen van dit geweldige nieuwtje! Geldig van woensdag 8 februari t/m dinsdag 14 februari. 

Volgende week komt er een product in de aanbieding dat ik heb mogen reviewen (nee niet weer die oogpotloden) maar wat dat is blijft nog even geheim! 


Tot volgende week! 

Liefs Mieke


ps. helpen jullie weer mee met rondspammen?? 1 opmerking:

  1. Voor wie niet kan wachten....de aanbieding staat nu al online!!! Pssst, niet verder vertellen hè ;-)

    BeantwoordenVerwijderen