zaterdag 28 januari 2012

Wat kan je hier verwachten in Februari?!

Omdat ik de komende maand(en) meer tijd ga besteden aan mijn blog heb ik een planning gemaakt voor Februari. Het wordt een ontzettende leuke maand en daar wil je echt niets van missen!

Voortaan zal er elke zaterdag een nail-art tutorial online worden gezet. Ik kan alvast verklappen dat er valentijn nagels voorbij zullen komen ;-)
Elke dinsdag kan je een leuke actie verwachten van de BFT-webshop (weten jullie nog... van de oogpotloden winactie!!)
Elke maandag komt er een review van een webshop. Dus mocht je nog een leuke webshop kennen, laat het mij weten dan ga ik op onderzoek uit!
Elke donderdag gaan we swatchen! Dit zal ik niet alleen doen maar samen met mijn aan nagellakverslaafde vriendin Marloes (volg haar ook gezellig op Twitter).

Wat kan je nog meer verwachten... Een mega leuke win-actie!! Wat je kan winnen en wie het aanbiedt blijft nog even een geheimpje maar ik verklap alvast dat het 7 Februari online komt te staan ;-)

Reden genoeg om mijn blog in de gaten te houden! Helpen jullie mee om mijn blog te laten groeien? Volg mij op Bloglovin, spam mij rond op Twitter en Facebook, hang mij desnoods op het advertentiebord van de AH hihi.

Tips, suggesties enz zijn altijd welkom!

Liefs Mieke

1 opmerking: