donderdag 26 januari 2012

Veranderingen en eerlijkheid

Iedereen gaat wel eens door een periode heen waar je veranderingen mee maakt. Afgelopen week heb ik een verhelderend gesprek gehad met een erg leuke dame, hierdoor werd ik nogal gedwongen om na te denken over mijn huidige situatie.
Zoals jullie wel weten heb ik een eigen webshop maar eigenlijk vind ik het bijwerken en alle rompslomp erom heen niet zo leuk. Ik ben gek op sieraden maken en ik hou van ondernemen. Nieuwe dingen proberen en nieuwe plannen maken en uitvoeren. Maar omdat ik zoveel dingen tegelijk leuk vind is het zo lastig om het hoofddoel niet uit het oog te verliezen. Het hebben van een webshop is voor mij zeker geen droom :-) maar eerder een last.
En dat terwijl ik met ontzettend veel liefde sieraden maak!

Daarentegen merk ik wel dat ik mijn blog ontzettend leuk vind! Ik geniet van jullie reactie's en het delen van info over van alles en nog wat. De komende tijd zal ik mij meer gaan richten op mijn blog en (nog) minder op mijn webshop. Via mijn blog zal ik ook nail-art aanbieden, maar de beloofde lakjes laten nog even op zich wachten! Ik wil mijn blog vooral voor jullie erg leuk houden, dus af en toe een leuke winactie of kortingscode bij hippe webshopjes! Elke zaterdag komt er een leuke nail-art tutorial ;-) dat is een belofte!

De keuze om mijn webshop helemaal op te zeggen is nog niet definitief gemaakt, maar ik kies er wel voor om hier voorlopig wat minder mee te gaan doen. Nu eerst focus op mijn blog gewoon omdat ik het zo leuk vind!

Eerlijk zijn tegen jezelf lucht op, het geeft je meteen meer kracht om de veranderingen aan te kunnen. Ik ben blij dat ik nu een voorlopige keuze heb kunnen maken.

Liefs Mieke

1 opmerking:

  1. Wat fijn voor je dat je dat nu op een rijtje hebt! Succes ermee, ik lees lekker mee! ;)

    BeantwoordenVerwijderen