vrijdag 25 november 2011

Kerstmarkt 17dec en 18dec voorbereiding + Kortingsbon!!

Heeey iedereen!

Ik blog de laatste tijd veel te weinig! Maar nu zal ik jullie weer een kleine update geven over van alles en nog wat. Bedenk me net dat ik niet eens heb verteld over mijn geweldige vakantie naar de Dominicaanse republiek. Het gemis begint nu na twee maanden een beetje te slijten, maar jeetje wat is dat een ontzettend fijn eiland. De gezelligheid, het eten, de natuur, het prachtige weer en de mooie blauwe zee oftewel een zeer hoge WOW factor!

Nu ben ik lekker bezig met de voorbereidingen voor de kerstmarkten die op de agenda staan.
Op 17 December zal ik staan op de kerstmarkt in Alphen a/d Rijn bij Winkelcentrum de Atlas en het Europapark. Een dag later op zondag 18 December zal ik met Jewels from Above op het bevrijdingsplein in Leiden staan! Dat is bij het Glazen Huis van Serious Request een superleuk evenement natuurlijk.

Ik zal daar staan met mijn passie sieraden van Swarovski kristal en zilver welke ik zelf heb gemaakt. Ik ben al flink bezig met materialen inslaan en extra oorbellen, armbanden, kettinkjes enz. maken. Op beide dagen neem ik ook sieraden voor kinderen mee, dus ook dat is nu 1 van mijn projecten. Het ontwerpen van kindersieraden.
Als ik niet bezig met sieraden maken dan ben ik wel bezig met prijzen uitrekenen en super aanbiedingen verzinnen! Het wordt echt een spektakel en dat mag natuurlijk ook wel! Het is ook deels voor een goed doel!   Kijk eens op de site van het glazen huis van radio 3FM.

Dit begint al bijna op een promotie artikel te lijken, maar stiekem is dat het ook wel een beetje. Veel van lezers komen op mijn blog via Twitter en het lijkt mij erg leuk als je 1 van deze twee dagen langs mijn kraampje zou komen! Dan kunnen we even kennis maken en een babbeltje maken en natuurlijk kan je dan ook mijn sieraden in het echt bewonderen.

En omdat ik het gewoon super zou vinden als je langs zou komen bied ik hierbij een kortingsbon aan! Als jij op de 17e of 18e bij mij langs komt en dit blog artikel hebt uitgeprint dan krijg je op de geweldige aanbiedingen die er die dagen zullen zijn nog eens extra 10% korting.

Oh en mocht je nog een leuke actie weten voor mij waarmee ik mee kan helpen aan Serious Request laat dan een reactie achter!

Tot snel weer!

Liefs Mieke

1 opmerking:

  1. leuk geschreven Mieke, ga je zeker zien en ben benieuwd naar je kunstwerkjes !

    BeantwoordenVerwijderen