vrijdag 28 oktober 2011

Oogpotloden van de BFT-Webshop + Winactie!!!

Quess who is back? Het is inderdaad een flinke tijd geleden maar ik ben weer terug hoor! Ik ben lekker op vakantie geweest naar de Dominicaanse Republiek, maar kreeg bij terugkomst te kampen met een mega jetlag. Ondertussen gaat het weer wat beter en nu komt het eerste blog na de vakantie online! En nee we gaan het niet hebben over leuke mannen op de DR (afk. voor Dominicaanse Republiek), maar over oogpotloden! En ik laat jullie ook nog een leuke look (oogmake-up) zien EN er worden 5 oogpotloden weggegeven!

Oftewel een mega leuk blogartikel!!

Een aantal geleden leerde ik Bianca van de BFT-webshop kennen via Twitter. BFT is een afkorting voor Bianca's Finishing Touch, ik volgde haar webshop via Twitter en daar had zij een winactie lopen die ik won. Ik kreeg een cadeaubon die ik kon besteden in haar webshop en daar bestelde ik een oogpotlood en een lipgloss. Als extraatje kreeg ik van haar een extra oogpotlood in een prachtige kleur paars.
We hebben al die tijd contact gehouden en toen ik zag dat ze op haar webshop een actie had (2 potloden voor €14.95) kon ik me niet inhouden, want ik ben in de tussentijd helemaal verslaafd geraakt aan de oogpotloden. Ik kreeg van Bianca nog twee extra potloden om te testen voor jullie!

Nu hoor ik jullie al bijna denken "wat is er dan zo bijzonder aan die oogpotloden?!" Om te beginnen je hoeft de potloden niet te slijpen! Dat vind ik altijd zo een onwijs rotklusje, vaak brokkelt de stift af en je hebt dan een erg dikke punt. Of ergenis nummer 2 de kleur vervaagt zo snel, als je 1 keer met je vingers in de buurt van je ogen komt lijkt de kleur vanzelf te vervagen. Dat gebeurt niet met deze oogpotloden en daarom ben ik er zo enthousiast over!! Ik wil van dit stukje absoluut geen over-the-top reclame artikel maken, maar ik deel alleen mijn positieve ervaring.


Zelfs mijn kat bewaakt de oogpotloodjes met zijn leven!In mijn collectie zitten:
1-Zwart
18-Emerald Green (erg leuk bij een feestje!)
21-Bronze (niet meer op voorraad)
28- Dark Green
913-Donker paars (mijn favo! Prachtig bij bruine en groene ogen!)
938-Mitternacht (zeer donkerblauw)

Zoals ik al vertelde worden er via mijn blog 5 oogpotloden weggegeven! Nu moet je hier wel wat voor doen natuurlijk.

 1. Tweet over dit blogartikel en/of zet het op Facebook, dat kan je heel gemakkelijk doen aan de onderkant van het blogartikel. Daar vindt je knopjes om het artikel te delen. 
 2. Vertel welke kleur jij graag wilt winnen, je kan in dit blogartikel een reactie plaatsen. (Kies voor Naam/Link om een reactie achter te laten als je geen account hebt). In je reactie ook graag je Twitternaam vermelden.
 3. Volg Bianca (@BftWebshop) en mij (@mieke1104) op Twitter
Dit zijn alle eisen waar je aan dient te voldoen oftewel winnen kan iedereen! Mocht je niet weten welke kleur je graag wilt winnen, stel je vraag aan Bianca via Twitter ze helpt je graag! Je kan meedoen tot 13 november 2011 en de winnaressen zullen bekend gemaakt op 20 november 2011. 


Hieronder vindt je een look die ik heb gemaakt met behulp van mijn favo paarse eyeliner. Om te beginnen eerst zorgen dat je wenkbrauwen netjes zijn geëpileerd en een oogcrème is ook geen overbodige luxe. 
De basis is oogschaduw, zelf heb ik gebruik gemaakt van een lila tint, het kwastje iets vochtig gemaakt met wat water. Hierdoor krijg je een beetje het gevoel alsof je aan het verven bent, maar de kleur wordt intenser en blijft erg lang zitten. 

De lila oogschaduw heb ik tot boven mijn bewegend ooglid aangebracht. Met de zwarte stipjes kan je zien tot hoever (bewerkte foto uiteraard!)

Nu gaan we verder met een highlight aanbrengen, gebruik een lichte oogschaduw die je aanbrengt onder je wenkbrauw. En die je lichtjes laat overlopen in de andere kleur oogschaduw.

Een tip om je highlights mooi aan te brengen: werk vanuit het boogje van je wenkbrauw, werk vanuit daar naar het begin van je wenkbrauw toe. Vervolgens veeg je met het kwastje zachtjes naar beneden toe zodat hij mooi overloopt in je oogschaduw. En dan komt het... de eyeliner. Zelf begin ik altijd beneden, zachtjes het lid naar beneden trekken en met het potlood kleur je het 'natte' randje in. Neem ook ong. 1mm mee van de wimperrand. 

Aan de bovenkant werk ik het liefste van buiten naar binnen. Begin met een brede rand en eindig smal. Trek gerust kleine streepjes zodat je tussendoor kan knipperen.


En na wat mascara op de boven en onderwimpers is dit het resultaat! Mocht je een feestje hebben doe dan ook een beetje highlight net onder het paarse randje bij je onder ooglid. Dan heb je echt een paar stralende kijkers. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en niet vergeten om mee te doen aan de winactie! Oh nog een allerlaatste tip, draai de potloodjes niet helemaal omhoog haha ze kunnen namelijk niet terug gedraaid worden.

Tot snel, liefs Mieke!

13 opmerkingen:

 1. Ben dol op oogpotloden!
  913 Donkerpaars klinkt errrrg goed, groen ook, maar die heb ik al.

  Twitter: Ongeloferoos (friends with Mabbina)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens Mieke een oogpotlood om te hebben nou dan wil ik er ook een want wanneer de helft maar waar is :) dit de perfecte oogpotlood !!!
  Dat geeft niet af verdwijnt niet !! En niet slijpen !!
  Ik doe mee met de actie en ga voor de groene die zal fantastisch staan bij mijn grijze ogen !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geven niet af, top!
  Niet slijpen, top!
  Mooie kleuren, top!
  Een musthave dus deze oogpotloden!!!
  Als ik er 1 zou winnen, wil ik graag de donkerpaarse kleur.

  Twitter: willfoundyou

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke actie Mieke (en Bianca ;)! Ik doe mee! Mocht ik winnen, zou ik graag (op aanraden van Bianca) nr. 938 mitternacht ontvangen.

  Liefs,
  Ilda
  @Versierseltjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @mamabeau1 doet ook mee en wilt graag de kleur Dark Green winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @retroloekie doet ook mee! donkerblauw lijkt mij wel erg mooi #mitternacht

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @rfmmj doet ook mee, zwart of mitternacht lijken me top

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie oogpotloden! Ik zou voor 'mitternacht' gaan. Donkerblauw bij mijn blauwe ogen! Leuk!! Ik volg jullie beide op Twitter. Liefs @estherellink

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou zelf niet van paars, maar ik heb groene ogen en iedereen roept altijd dat ik dan paarse kleren moet dragen en dat gaat me echt te ver, maar paars oogpotlood wil ik wel graag uitproberen. er wordt gevolgd op twitter. Twitter: @elsbethboom

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi hoi, ik doe graag mee met deze leuke actie en ga voor een blauw potlood. Deze staat het mooiste bij mijn blauw/groene ogen ;-))
  Volg je al een hele tijd op Twitter.
  Gr @ennovyxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hey hey, leuke actie, gebruik al oogpotlood van mijn dertiende, maar altijd zwart, dus hoef niet na te denken over de kleur, volg jullie op Twitter (@Wisketwit) succes met alles , groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik deo mee hoor, ik volg jullie beiden en heb getweet:
  twitter.com/#!/GewoonGezellie/status/132062066470162433

  Ik heb groene ogen, en ga dus voor donkerpaars :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi,

  Wat leuk geschreven! Jammer dat de actie inmiddels is afgelopen, anders had Slippersnet zeker meegedaan.

  Groetjes, Kiki

  BeantwoordenVerwijderen