zaterdag 10 september 2011

Nagels!!! Deze keer in Catrice "Wrapped around my finger" Hot Pink

Ik doe dit eigenlijk maar nooit, maar ja waarom niet! Ik heb me nagels net gelakt in een stoere heftige kleur van Catrice!

De kleur heet "wrapped around my finger" en is een hot pink-fuchsia kleur met een blauwe waas. Ik vind het een fijn lakje en kan me herinneren dat hij spotgoedkoop was. (3 voor 2 euro ofzoiets!)Het gaat om de derde van links. Ik raad je aan om een base coat te gebruiken want dan blijft je nagellak langer zitten en trek de kleur niet in je nagels. Zelf heb ik twee laagjes gebruikt. Hieronder het resultaat!

Leuke achtergrond he ;-) dat is mijn pyamabroek voor een paar euro bij de Primark gescoord! Uiteraard is de armband uit mijn eigen collectie!

Ik had eigenlijk eerst een manicure moeten doen! En mijn nagelriemen moeten verzorgen maar ik moet eerlijk bekennen dat ik erg weinig aan me nagels doe!

Ze zijn van zichzelf heel erg sterk en groeien altijd vrij snel, ik hou ze in toom met een vijl. Ik ga mijn teentjes straks in dezelfde kleur lakken, het is dan wel geen slippertjes weer maar vrolijke teennagels geven altijd een zomers gevoel.

Ik ben niet zo'n beauty blogger, want ik heb echt geen idee wat ik jullie nog meer moet vertellen haha. Laat maar weten wat je hiervan vindt en alle tips zijn meer dan welkom!

Liefs Mieke

1 opmerking:

  1. Nou ik vind dat je al heel wat hebt bedacht om ons te vertellen over je prachtige nageltjes. Ik herken er wel wat in van mezelf hoor. Ga vooral zo door. Dan lachen we nog eens.

    BeantwoordenVerwijderen