zondag 18 september 2011

Gewonnen blogwedstrijd van Dressesonly! De Jurkjes!

Misschien hebben jullie mijn tweet op Twitter al voorbij zien komen, maar ik heb dus de blogwedstrijd van Dressesonly gewonnen. En de prijs is echt geweldig! Namelijk 150 euro om uit te geven in hun shop! Dat heb ik uiteraard meteen de volgende dag gedaan haha.

In mijn vorige blogpost hebben jullie kunnen lezen over de jurkjes die ik zou kiezen voor mijn verjaardag, ik heb uiteindelijk 3 andere jurkjes gekocht! Eentje met een vakantiefeeling, eentje met een alledaagse chique feeling en eentje met een sexy feeling. Enjoy!!

Jurk Bare  Alledaags en toch Chique

Dit schattige jurkje kost €54,95 en dit zou ik rustig elke dag aan trekken. Leuk op een legging, skinny jeans of mooi met een panty natuurlijk. Dit jurkje heeft een 'ingebouwd shirtje' zodat je niet bang hoeft te zijn voor een erg bloot decolleté. Wel zou deze jurk met een gebruiksaanwijzing mogen komen haha. Ben zeker een minuut of vijf bezig geweest voordat ik hem goed aan had. Het shirtje zit namelijk alleen vast bij de taille en schouders en je moet even zoeken waar je je armen in moet steken hihi

Zelf heb ik dit jurkje gedragen met een grijze blazer, grijze legging en beige laarzen. En veel complimenten gekregen!! Zeker een aanrader!

 Jurk Solange voor het zomergevoel!

Solange is in de aanbieding en kost slechts €39.50 maar alleen de dames met maatje XS kunnen nog bestellen! Beetje jammer maar kan jullie dit leuke jurkje niet onthouden. Ik dacht aan de foto te zien dat het een jurkje van polyester zou zijn maar het viscose te zijn (96%). Het voelt erg natuurlijk en heeft een mooie pasvorm. Ietsjes minder vind ik de naad die in het voorpand van de jurk zit. Hierdoor valt de jurk een beetje slordig op je knieën.

Mocht je maat XS dragen je weet waar je moet zijn voor een leuk zomersjurkje!


Jurkje Gresham

Mijn sexy jurkje!! Dit jurkje is in 1 woord geweldig! De pasvorm is echt geweldig (let wel op: draag goed passend ondergoed want dit jurkje is genadeloos!) De prijs is €69.95 en de onderkant van het jurkje is afgewerkt met studs, ook is de kleur meer richting lichtgroen/beige en de foto doet vermoeden dat het een poederroze/beige tint is.

Ik heb dit jurkje nog niet aangehad maar ik kan niet wachten om op vakantie hiermee te gaan paraderen!
Mooie peeptoe pumps aan en genieten van dit prachtige jurkje!Dit zijn de jurkjes die ik heb uitgekozen, de bestelling verliep heel erg vlot meteen de volgende dag in huis.

En er rest mij niets meer dan te zeggen: Meiden van Dressesonly heel erg bedankt!!!  Oh en iedereen die dit leest kijk eens op hun site!

Liefs Mieke

3 opmerkingen:

 1. Wat een schattige jurkje sheb je gekozen!En dat van die gebruiksaanwijzing bij een ingenaaid topje dat ken ik,meestal hang ik weer terug, gefrustreerd dat dan weer wel.Heb de neiging om het eruit te knippen en los aan te doen,veel makkelijker.Veel plz met paraderen. ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je gewonnen hebt!
  En je hebt er erg mooie jurkjes uitgekozen!
  Liefs, Julie x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meis wat leuk dat je de jurkjes gewonnen heb!
  Gefeliciteerd meis, je hebt het verdiend!
  Liefs Will, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen