donderdag 8 september 2011

Date avonturen.. het vervolg

Omdat ik jullie op de hoogte zou houden van mijn date avonturen heb ik weer een update voor jullie.

Ik ben nog steeds vrijgezel en het aanbod mannen, is echt van het allerlaagste niveau!
Via Relatieplanet krijg ik nog met regelmaat een raar aanbod: of ik van massage's en sauna's hou en dat soort dingen. Vaak zijn het mannen van boven de 40 die zeer onaantrekkelijk zijn. Af en toe komt er een leuke gozer voorbij maar na 1 of 2 gesprekjes is het ook al duidelijk dat het 'hem' niet is.

Als voorbeeld:
Stuurde een paar mailtjes heen en weer, kreeg ik de volgende dag een mailtje... ik weet eigenlijk niet meer hoe je eruit ziet. Ik zeg nou prima toch dan weet ik meteen hoe en wat. Stuurt hij terug maar nee wacht misschien ben jij wel de vrouw waar ik mijn hele leven op heb gewacht. Ik kon niets anders terug sturen dan: Als je mijn uiterlijke verschijning al bent vergeten van de foto, dan heb je rest van het profiel ook niet meer in je hoofd en ben jij ook het onthouden niet waard. Ga iemand anders voor de gek houden!
Dit was dus niet de ware jacob!

Voor het leedvermaak nog een voorbeeldje:
Na wat mailtjes iemand toegevoegd op MSN hij vroeg me om eens gek te doen en gewoon met hem af te spreken en iets te gaan drinken. Na wat twijfel dacht ik van ach waarom ook niet, we kletsen een beetje over werk en wat de plannen waren voor het weekend. Dus ik hem vertellen dat ik zaterdag moest werken in de avond/nacht in de discotheek. Vervolgens hebben we het nog over films en muziek zegt ie opeens van ja jammer dat je moet werken morgen anders hadden we wat kunnen drinken vandaag. Dus ik zeg van ik heb je net verteld hoe laat ik moet gaan werken... (als in "hint") zegt ie oh ja alweer vergeten, me geheugen laat me soms in de steek. Ik zo van dan had je toch een beetje kunnen opletten of het gesprek even terug scrollen en hij van ja ben lui, ik zo van heb verteld dat ik in de avond moest werken maar heb spontaan geen zin meer om met jou af te spreken...
Goed ook dat was "hem" dus niet! Ik heb er zo een hekel aan als mensen zoveel desinteresse tonen!

Nu ben ik ook ingeschreven op de website Paiq hier kan je eerst een beetje chatten met iemand voordat je een foto ziet. En daar kom je ook zulke rare dingen tegen. Maar dit houi k nog even geheim zodat ik de volgende keer nog iets heb om over te schrijven hahaha

Veel liefs!

7 opmerkingen:

 1. Lieve Mieke,

  Moest wel een beetje lachen om je date avonturen :). Toch wou ik even mijn 2 cents toelichten. Wij hebben elkaar via 1 van de bovenstaande sites leren kennen. Naar mijn mening hadden we erg leuk contact. Je hebt me aardig wat dingen over jezelf verteld, toch wel persoonlijke dingen.

  Nu is mijn vraag meer van, waarom focus je niet op die ene leuke (toekomstige) date dan dat je Willy Nilly met verschillende jongens praat? Lijkt mij dat je zo je tijd ermee verdoet. We hadden de afgelopen weken erg leuk contact, jammer om te lezen dat het ernaar uitziet dat het een soort competitie aan het worden is. Janmer, had je graag in real life willen leren kennen!

  In ieder geval wens ik je heel veel succes in je dating avonturen. Je zult vast wel aan de hand van een hostname of ip adres weten wie ik ben. Ach :)

  Anonieme Piet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het eerst geapproved moet worden, maar als je het bovenstaande plaats dan zou ik het wel stoer van je vinden als je de comment die ik geschreven heb plaatst. Dat dan weer wel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet inderdaad wie je bent, niet aan de hand van IP adressen ofzo want dat kan ik niet zien. Je bent de enige die ik op mijn FB heb en dat is dus de enige mogelijkheid dat jij hier op bent gekomen.

  Leuk contact hadden we op het begin zeker ja maar toen hebben we elkaar ook een tijdje niet gesproken en toen wilde je ook meteen afspreken ;-)en dat wilde ik niet, maar dat zeg je er niet bij hihi

  Het is geen competitie want daar zijn het aantal leuke jongens veel te laag voor, laat ik het een selectie noemen.

  Anyway het is een proces en ik kijk gewoon graag even rond voordat ik een keuze maak :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Mieke,

  Ten eerste: stoer dat je het plaatst!

  Ten tweede, ik wou idd al vrij snel afspreken. Maar ook dat heb ik toegelicht (Sugar Lee story...). Maar ik begrijp dat je tussen de dates door die je hebt verder aan het kijken bent. Duidelijk (of niet haha), dan weet ik dat ik jammergenoeg verder moet gaan kijken mocht ik verder willen zoeken.

  Sowieso nogmaals heel veel succes. Ik gun het je. Misschien een tip om in de toekomst aan te geven dat je meerdere dates hebt lopen. Wel zo eerlijk toch :)

  Ciao!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik meerdere dates zou hebben lopen dan zou ik niet eens met jou in contact zijn gekomen! Niet dat dat aan jou zou liggen maar simpelweg aan het feit dat ik er dan geen tijd voor zou hebben! Dat ik 2 a 3 mailtjes heen en weer stuur met iemand staat toch echt niet gelijk aan date!

  Ik heb 1 date gehad en die kan je teruglezen op me blog (daar wist je al van want jij kwam na die tijd) en verder heb ik met niemand afgesproken.

  Dat je nu suggereert dat ik meerdere dates heb lopen en daar tussendoor ook nog met andere mannen bezig vind ik echt niet netjes van je! Dat is namelijk absoluut niet waar!!

  Beetje laag A......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn welgemeende excuses, na het lezen van je blog kreeg ik blijkbaar de verkeerde indruk.

  Het was ook meer lighthearted bedoeld hoor, ik suggereer niks!

  Anyway, nogmaals, het was niet zo bedoeld!

  BeantwoordenVerwijderen