dinsdag 2 augustus 2011

Het is gebeurd hoor! Date 1 is geweest!

Ik heb jullie beloofd om jullie op de hoogte te houden, dus lees en huiver!

Op het moment dat ik dit schrijf is het 09.45 op dinsdagochtend en heb ik net een date gehad ja ja! Dit is heel erg raar gelopen, want afgelopen avond liep ik nog te klagen op Twitter maar haha vanochtend toch een date.

Meneer S. woont ongeveer 2/2.5u reizen van mij vandaan (met het OV) en we hadden elkaar 3 a 4 keer via MSN/Skype gesproken. En het was steeds wel gezellig maar hij is best druk en ik ben heel erg rustig, dus ik irriteerde me al een paar keer, maar goed water bij de wijn he! Gisteren spraken we via msn en maakte ik de opmerking dat ik aan flirten was op een datingsite, dat viel niet goed bij hem en gaf hij me de silence-treatment... Dus ik zo van prima dan weet ik meteen hoe en wat, na een half uur zei ik dat ik ging slapen en kon hij opeens wel reageren. Nog even via skype gesproken en hij wilde graag afspreken.

Dus ik uitzoeken waar hij woont maar dat is nogal uit de buurt dus ik had daar niet zoveel zin in omdat ik vandaag meer dingen te doen heb. Dus we kwamen er niet echt uit, toen zei ik dat ik het niet echt netjes van hem vond om mij in totaal 4 a 5 uur te laten reizen dus we zouden iets anders moeten verzinnen. We kwamen er nog niet uit en ik ben gaan slapen. Kreeg vanochtend heel vroeg een sms dat hij voor zijn werk bij mij in de buurt was en of ik misschien met hem wilde ontbijten. Daar heb ik mee ingestemd dus na een beetje geharrewar een locatie bij mij in de buurt als meetingpoint afgesproken. Want ik ben toch een beetje achterdochtig! Ik wil niet afspreken bij iemand in de auto, huis of wat dan ook! Hoor al genoeg gekke dingen op het nieuws tegenwoordig.

Nou toen was daar het moment, hij leek precies zoals hij op de foto stond en hij maakte een vriendelijke maar erg drukke indruk. Hij had niet geslapen omdat hij vannacht bezig was voor zijn werk (eigen transport bedrijfje) dus hij was erg moe. Helaas was alles nog dicht (was half acht hihi) we zijn toen naar een ander winkelcentrum gegaan (ik ging rijden in zijn auto...) en gingen we daar bij een bakker een broodje eten. Helaas heb ik me niet echt vermaakt, er waren momenten dat ik dacht nou hij is toch wel aardig. Maar op andere momenten vond ik hem echt te overdreven. Vragen als wat voor lollies heb je in je mond gehad, vindt je je borsten te klein en nog meer van dat soort rare dingen werken niet bij mij terwijl ik rond de klok van 8u in de ochtend een thee naar binnen werk. Hij was vaak ook erg stil dan vroeg ik wat kreeg ik geen antwoord of zei hij iets en bleef hij daarna stil zonder zijn verhaal af te maken.

Zijn daarna terug gereden naar het andere winkelcentrum waar ik me fiets had staan, date afgesloten met handjes schudden en de belofte 'we zien elkaar' maar nee sorry van mij hoeft het niet!

Wat een vage vage vage date joh! Hoop dat de volgende een beetje succesvoller is maar de profielen die ik het laatste heb bekeken op de datingsite beloven niet veel goeds! 1 iemand had in zijn profiel dingen staan als ik ben depressief en slik hier medicatie voor, ik vind mij zelf erg lelijk en ben vaak gekwetst etc. Hij sloot af met ik ben op zoek naar een lieve vriendin en dan zien we wel waar het heen zal lijden (<---- geen type fout van mij! Er stond echt lijden en geen leiden hahaha)

Maar ik geef de moed niet op hoor, al wordt ik wel wat sceptischer! Jullie horen snel meer van me! ;-)

7 opmerkingen:

 1. Jee meis wat een verhaal!
  En die vragen die hij stelde, dat doe je toch niet??!!??!!
  Kan me voorstellen dat je het gelijk gehad hebt met die engert want zo noem ik het maar na die rare vage vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. skip de loser, mijn hemel dat zulke mensen het niet door hebben he?
  ik zal echt een keer op aanraden van mijn vriendin en andere meiden die ik ken een boek gaan schrijven over,,,Hoe ga ik om met vrouwen!!!
  stuur die gasten maar door naar mij, hahaha
  lieverd heel veel succes verder

  grtz philip

  BeantwoordenVerwijderen
 3. doe voorzichtiger.Niet meer mee in een auto en inderdaad ergens halverwege afspreken in het openbaar.Enne..niet reageren op wierdo's, er zijn leuke mannen genoeg op de wereld.Je hoeft geen mensenredder te zijn om een relatie te hebben. Ik noem dat het ziekevogeltjessyndroom,iemand waar wat mee is willen oplappen ;)
  Wel goed dat je het aandurfde.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey!
  Kom ik net terug van vakantie en kom ik jouw blog tegen...Kan je ook niet ff alleen laten hè?!! Wat haal je je toch op je hals? Zo´n leuke en lieve meid heeft zo´n date toch echt niet nodig!!!Luister gewoon naar je gevoel en als je al twijfelt,niet afspreken! Dikke kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een bijzonder figuur zeg! Nouja, 1 down, 1 milion to go! (positief denken he! ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tjemig, maar gelukkig zijn er meer mannen dan kerktorens hahaha (beetje ouderwets maar het is wel zo!) Je komt je ware vast tegen en dan weet je het gelijk :-)goed blijven opletten wat je doet hoor!! geen snoepjes aannemen van vreemde mannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou gelukkig dat je nog al sceptisch bent. In ieder geval veel succes met je volgende dates.

  Liefs Angel

  BeantwoordenVerwijderen