maandag 22 augustus 2011

Bloggen zonder inspiratie


Nou ik ga het proberen hoor! Heb werkelijk waar geen idee waar dit artikel over zal gaan maar ik ga gewoon beginnen met typen en dan kijken we wel waar het schipt strandt.

Het is nu 11.24u op maandagochtend en ik ben op mijn werk. Ik werk doordeweeks als telefoniste bij een afvalverwerkingsbedrijf en ben hier oproepkracht. Nu in deze periode van vakantie werk ik hier wat meer uurtjes. Het is erg simpel werk :-) de telefoon gaat en ik neem op... Het is voornamelijk het inboeken van grofvuil afspraken en ongediertebestrijding. De collega's zijn heel erg gezellig en dat maakt alles een stuk dragelijker.

Zoals nu wel duidelijk wordt is het best een rustig baantje, de telefoon gaat niet zo heel erg vaak en we worden verder vrijgelaten. Dus lekker twitteren of bloggen is geen probleem zolang het werk er niet onder lijdt.

Dan weten jullie dit ook weer haha mijn weekend was een tikkie saai, ik moest weer werken bij een andere baas in een discotheek. Op 5 minuten fietsafstand van mijn huis is er een discotheek en daar komen soms enkele boeren op bezoek... In deze zomermaanden is de club alleen open op zaterdagavond/nacht en er komen gemiddeld 20 a 30 mensen (of minder) ik sta of in de garderobe of achter de bar en vaak vallen we daar dus in slaap. Het is een erg rustige club en alleen als er een wat groter feest wordt georganiseerd is het wat drukker. Ik werd dus rond 00.45u weer naar huis gestuurd omdat er maar 15 mensen waren.

Verder vond ik het nodig om tijdens een vlaag van verstandsverbijstering boodschappen te gaan doen op zondagmiddag bij de Albert Heijn. Het was er zo onmenselijk druk dat het leek alsof alles gratis werd weggegeven!! Dat doe ik dus ook nooit meer! Dan toch maar op een andere dag de boodschappen doen!
Daarna lekker varkensschnitzels met witte wijnsaus gemaakt en een beetje film gekeken.

Even denken wat ik jullie nog meer kan vertellen... oooooooh wisten jullie al dat ik op vakantie ging naar de Dominicaanse Republiek. Samen met mijn beste vriendin gaan we 9 dagen lang zonnen, zwemmen, shoppen en leuke exercursies doen. Ik kijk er ontzettend naar uit, want het is al behoorlijk lang geleden dat ik op vakantie ben geweest.

Nou dit was het voor vandaag! Het is ondertussen een uur later en ik heb pauze.

Oh trouwens nog een klein dingetje met mijn nieuwe uitdaging om beter te gaan eten gaat het prima! Elke ochtend ontbijten is tot nu toe goed gelukt, zelfde geldt voor lunchen :-)

Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten