zaterdag 27 augustus 2011

Bijna jarig?! Welke jurkje trek je dan aan? (Blogwedstrijd)

Kennen jullie de website van Dressesonly? Ik volg hun op Twitter en daar zag ik een tweet voorbij komen dat ze een blogwedstrijd hebben, de opdracht is om iets creatiefs met hun website te doen in een blogartikel.
Nou dat kan ik natuurlijk niet negeren! Dus bij deze een blogartikel over verschillende jurkjes en accessoires!

Ik ben absoluut een jurkjesverslaafde dus ik vind het TOTAAL niet vervelend om er een blogartikel aan te wijden. Ik ben zelf bijna jarig en het is dan altijd weer de grote vraag wat trek ik aan?! Ik heb meerdere outfits gekozen waar ik zelf ook graag in gespot wil worden! Op de homepage viel mijn oog meteen op jurkje "Decker" van Supertrash. Door de donkerblauwe kleur is zij (laten we de jurkjes gewoon zij noemen!) prachtig te combineren met gouden accessoires.


Als schoentjes zou ik kiezen voor goudkleurige sandaaltjes met hakje. Of donkerblauwe peeptoe pumps.

Dit jurkje heeft als focus je taille, mocht dit jouw 'probleemzone' zijn kies dan liever voor een jurkje met een ander focuspunt. Vooral dames met een zandloperfiguur zullen het maximale halen uit dit jurkje.

Kijk wel uit met strakzittend ondergoed! Niet zo charmant om de randjes van je BH of slipje te zien.

Link de oorbellen €21.95
Link de armbandenset €19.95
Link de jurk van Supertrash €89.95


 Het wordt altijd gezegd.... Every woman needs a little black dress!! De jurk "Joanie" van Soaked in Luxury is een prima keuze. Prachtig af te stijlen met een paar zwarte pumps en een leuke (zilverkleurige) clutch!!


Het is vast al duidelijk waar de focus met dit jurkje op komt te liggen ;-) inderdaad decollet√©. Wanneer je heupen en taille jouw 'probleemzone' zijn maar je juist erg blij bent met je bovenkant dan is dit jurkje perfect voor jou! Door de bewerking van de stof net onder de buste heeft de jurk direct een licht corrigerend effect!
Helaas ik kon geen bijpassende oorbellen vinden bij Dressesonly dus ik raad mijn eigen Almond oorbellen in de kleur Silver Night aan! PS. zijn nu in de aanbieding!

Link naar de ring €14.95
Link naar de armband €29.95
Link naar de jurk €94.50En laten we er nu een beetje kleur ingooien! Het volgende jurkje is van Supertrash en perfect om te combineren. Trek hem aan over je skinny jeans met een blazer of ga voor mega sexy en laat je benen bloot. Bij dit strapless jurkje kan je combineren zoveel als je wilt. Trek haar aan met een paar killer heels of juist met slippertjes.                                                                      J
                                                                                           
Trek er een bolero bij aan om toch een een 'geklede look' te hebben. Kies wel voor goed passend ondergoed want je lovehandles zullen anders genadeloos zichtbaar zijn!


Link naar oorbellen €16.95
Link naar armband €29.95
Link naar corsage €11.95
Link naar bolero €39.95
Link naar jurkje €34.95

Nog een paar shirtjes om het af te leren! Ik hoop dat jullie deze afwisseling leuk vonden en ik kijk uit naar jullie reactie's! Oh en duimen jullie met mij mee dat ik win? De prijs is namelijk een jurkje en accessoires naar keuze!

Glam Girls van Glamorous
€59.95 via Tops Only
Shirt Sonia van 10 Feet
€89.95 via Tops Only
Shirt Jadore van Glamorous
€44.50 via Tops Only

2 opmerkingen:

  1. Ik duim heel hard mee!!Goede reclame maak je en tips zijn heel goed. En ik krijg koopneigingen maar die probeer ik nog even te onderdrukken. Kom jou wel een x bewonderen als je gewonnen hebt en show gaat lopen ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk hoor meis, krijg gelijk zin om te shoppen (vooral dat Shirt Sonia!)

    gr. Mademoiselle ;-)

    BeantwoordenVerwijderen