zaterdag 30 juli 2011

Mieke op date avontuur!

Nou we gaan het beleven hoor! Ik heb nu een net en schoon huisje dus het is tijd om dat met iemand te delen.

Ik heb al een tijdje geen date gehad (tijdje is in dit geval erg lang) Met mijn laatste date heb ik nog steeds contact en ondanks dat ik hem een leuke jongen vind verwacht ik niet ooit een relatie met hem te krijgen. Wanneer we afspreken is het heel erg leuk maar na een jaar 'wachten' is het voor mij toch wel duidelijk dat hij zijn vrijgezellenleventje niet op wilt geven. Dus sorry voor hem maar ik ga daten!!

Ik heb me vorige week ingeschreven bij Pepper.nl maar jeetje wat een kneuzen zijn daar joh! Ik krijg een 'like' van Gerd, van Zander en nog een paar rare mannetjes. Maar hey als je ouders niet eens je naam normaal kunnen spellen verwacht je dan echt dat ik in jou de toekomstige vader van me kindjes zie? Euh nee dus! Allemaal van die gekke boertjes met gele tanden en die heel stoer een blikje Heineken vasthouden. Ja ik ben zeer kieskeurig en ik zal water bij de wijn moeten doen maar deze stap is echt te groot.

Een aantal van mijn volgers hebben via internet hun huidige man/partner gevonden dus hey als hun het kunnen dan kan ik het ook natuurlijk! Dus ik heb mij vandaag ingeschreven bij Relatieplanet, deze omschrijving heb ik in mijn profiel gezet:

Ik ben een jonge, rustige, lieve en soms wat koppige dame die graag bezig is met sieraden. Ik ben erg ondernemend en zoek altijd naar manieren om mijn sieraden meer bekendheid te geven. Zoals je al merkt zijn sieraden ERG belangrijk voor me, net drie zinnen geschreven en het woord al drie keer gebruikt. Verder hou ik van koken en lekker kwebbelen met vriendinnen.

In een man zoek ik een echte heer, die net als mij graag ondernemend bezig is en die van dieren houdt. Nu heb ik geen behoefe aan een dierentuin maar het is fijn om dezelfde interesses te hebben. Uiteraard zou ik een hele lang lijst op willen noemen waar je aan moet voldoen, maar dat schrikt waarschijnlijk af ;-)
Daarom heb ik mijn lijstje een beetje bijgewerkt:

Je zou de geschikte partner voor mij zijn als:
- Je altijd eerlijk bent (incl. ja schat je kont lijkt WEL dik in deze broek)
- Je in het bezit bent van een gezonde dosis humor
- Je van eten houdt (lekker algemeen!)
- Je begrijpt dat ook mannen iets moeten doen in het huishouden (Ja... wij vrouwen kijken ver vooruit)
- Je een beetje snel van begrip bent! (Snap je hem al? Inderdaad het lijstje is sarcastisch bedoelt maar zoals altijd bij ons vrouwen zit er een kern van waarheid in!)
Als je het nog aandurft dan hoor ik het graag!

Heb al twee interesse berichtjes gehad maar sorry Mohamed van 46 en andere meneer de functie van Vader is al ingevuld!

Ik hou jullie op de hoogte en als jullie een leuke date weten ;-)

1 opmerking:

  1. Ik wil niet als een bemoeial overkomen;) maar ik weet nog wel een leuke date ;P . Heb met plezier je blog door gelezen (niet alles maar erg veel)en tot de conclusie gekomen dat ik je erg leuk vind , op relatieplanet kan ik je niet vinden dus probeer ik het op deze manier , wie niet waagt wie niet wint,je weet nooit waar je je levens partner tegen zult komen , of ben ik nu te direct haha

    gr jaapie

    BeantwoordenVerwijderen