zondag 31 juli 2011

De eerste vordering in de dating-scene

De eerste stappen zijn gezet hoor! Ik heb me ondertussen ingeschreven bij relatieplanet en paiq (op aanraden). Wat leuke foto's erop gezet en ja nu afwachten natuurlijk.

Heb al behoorlijk wat reacties gehad maar jeetje ben ik echt zooo moeilijk of zijn mannen nu echt zo ontzettend raar?! Zo kreeg ik een reactie van iemand die na een heel verhaal zijn bericht afsloot met:

"zo dat potje stroop ben ik ook weer kwijt ik denk dat ik jou nu ook wel verjaagt heb dus wens ik je veel geluk bij je zoektocht hier op deze bazar!"

Lekker optimistisch en krijg hier ook totaal niet het idee dat hij 'issues' heeft. NEXT

Meneer J. van 53 jr had ook een bericht voor mij:

"Lagen onze leeftijd maar wat dicter bij elkaar joh dan konden we eek keer kletsen over je sieraden gebeuren, ik repareer ze voor mij vak. Wat voor soort maak je eigenlijk? Hoop je een kleer te spreken, op msn mischien??"

Gaat hem ook niet worden, deze dan misschien?

"Hoe is het met je, met mij gaat het redelijk goed. Ik zit hier op rp omdat ik toch wel wat mis in mijn leven die, leuke vrouw waar je van hou."

Het gaat redelijk goed? Wat betekend dat? Om over de rest nog maar te zwijgen.

Maar ik mag ook niet al te sarcastisch doen hoor! Heb ook al een leuk gesprek gehad met een jongeman die o.a. hetzelfde geloof heeft en ik reageerde eerst op hem en toen kreeg ik een berichtje terug dus hij was al door de eerste selectie heen gekomen hihi. Ja sorry ben best veeleisend :-)

Hoe dit verder afloopt is nog een mysterie maar ik hou jullie op de hoogte hoor.

5 opmerkingen:

 1. Waarom zitten vrouwen uberhaubt op datingsites? Ga de deur uit.. Buiten zijn ook zat mannen hoor.
  Op datingsites zitten alleen maar wanhopige kerels als je het mij vraagt. Hilarisch :)

  Of komt het gewoon doordat iedereen tegenwoordig enigzins sociaal gestoord is dankzij het internet?

  Just my 2 cents... :)


  Overigens alle succes gewenst met je verdere dating sites story!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Joey
  Absoluut waar maar ik heb al meerdere keren meegemaakt dat ik dacht een leuke man te leren kennen.... en wat blijkt heeft gewoon vriendin en nee dit kwam niet 1 keer voor! Of na een paar maanden daten met iemand die je leuk vind en het loopt toch nergens op uit ;-)! Dan ga ik liever voor een iets wanhopigere man die er op uit is om een vrouw gelukkig te maken haha!
  Bedankt voor je 2 cents ik doe ze in de sponsorpot hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha ben nu al benieuwd naar de volgende blog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kunt online heel leuke mannen vinden hoor, heb ik (in het verleden) ook gedaan! Jammer dat er ook een heleboel eikels tussen zitten... Succes verder, kijk uit naar je volgende update!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd meid! Succes x W.

  BeantwoordenVerwijderen