woensdag 13 juli 2011

De 'echte' Planning! Met foto

Het is nu echt begonnen hoor! Gisteren ben ik al druk geweest met: recepten uitzoeken, boodschappen doen, stofzuigen, dweilen, wc schoonmaken en bed verschonen! En oh jaaa ook 10 minuten lang opruimen. Wat is het toch heerlijk een schoon huisje, jammer genoeg liggen de haren weer overal maar ja moet toch stofzuigen vandaag!

Ik heb mijn planning gemaakt op een groot grijs A2 papier en hem in de woonkamer op de muur geplakt. Vandaag moet ik boodschappen doen (al gedaan YES!) Koken *speciaal*, afwassen + keuken goed schoonmaken, stofzuigen en WC schoonmaken (al gedaan!) het staat niet op de planning maar ik doe vandaag een extra wasje (wat ben ik toch een voorbeeldige huisvrouw *kuch*)

Natuurlijk wil ik jullie graag mijn planning laten zien! Dus bij deze de foto's!

Deze 'poster' hangt dus in de woonkamer.

We werken natuurlijk niet voor niets! Dus als ik goed door de 21 dagen heen ben gekomen krijg ik nieuwe schoenen van mezelf! Wat ben ik toch een lieverd (haha is toch iemand die mij moet verwennen?)

Zo is duidelijker te zien wat ik elke dag moet doen. Elke dag staat lekker volgepland, behalve de vrijdagen omdat ik dan vaak dubbele diensten draai.

Hebben jullie ook een foto van jullie planning? Ben erg benieuwd?


Zijn er dingen waar jullie tegen aan lopen in de planning? Natuurlijk moet je eerst weten hoeveel tijd je hebt en hoeveel tijd je ergens voor nodig hebt. Als je op de planning zet om je huis van onder tot boven te soppen maar je hebt slechts een uur de tijd, dan gaat het natuurlijk niet lukken! Wees realistisch en dwing jezelf niet tot het uiterste. We willen 'alleen maar' andere gewoontes aan nemen, we willen netter en georganiseerder worden, geen dwangmatige schoonmaakslaven.

Ik ga later vandaag weer een recept voor jullie plaatsen en morgen een stukje met schoonmaaktips!

Succes allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten